slint slint
parada..ale sem tam trochu prehanis ne
motor jako pest dospeleho muze ehm..prumer cca 42/43mm
mam v maxovi dva motory http://www.e-maxx.cz/fotky/testovani-kershaw-970 velikosti 970, coz je prumer 46-47mm a porad to neni teda pest dospeleho muze )))
dale nafukovani pneumatik se taky nekona, gumy tehle velikosti, mam je na maxovi. cca 170mm, se nafukuji kdy to jde poznat od cca 50km/h, tolik summit neda, je prevodovany a vykonem delany na pomalejsi jizdu
Ahoj,
jelikož jsem majitelem jak summitu, tak E-maxxe 2, mohu auta porovnat. Jak už tady někdo psal, na 4200 (kolega 4600?mAh) baterky auto jezdí přes hodinu. Pokud s ním jdu na výlet, baterky vydrží déle naž na stejném okruhu s Emaxxem 2. Summit je o dost větší než emaxx2. Emaxx2 jsem nacpal do 120litrového kufru i s krabicí (když jsem byl v USA). Summit musel jít na součástky (respektive kola kastle a držáky kastle).
K jízdním vlastnostem, summita beru jako auto na trial, vyškrábe se kamkoliv, kam emaxx ne, ale i pro toto auto existují limity - příliš velký svah, kde se protáčí všechna kola. Odpych má, na asfaltu zrychlení super, kola nehrabou, na zadní kola se auto nepostaví (emaxx ano). Top speed, řekl bych na rozsekání auta stačí, jinak bych odhadl tak na 70% max rychlosti emaxxe 2.
Moje hodnocení: mám spalováka (Revo 2,5), není čas na údržbu + ježdění. Spalovák jezdí rychle, má výkon motoru, parádní jízda, ale potřebuje hodně času na údržbu + ladění motoru. Pořídil jsem Emaxx2, dojem stejný, jen nabíjím baterky a můžu jezdit i mezi lidmi, kde dříve vadil kravál a čmoud. Bohužel, na asfaltu a betonu gumy mizí před očima, občas se něco urazí. Summit, na asfaltu se moc honit nedá (nechci jej hned oddělat :-) ), každopádně v terénu je král. Ideální auto na šplhání a pomalou jízdu, i když nejmenší rychlost by mohla být ještě pomalejší - asi to chce nějaký lepší regl a motor (pro hlemýždí jízdu). Ještě poznámka k exocage, je to klec seřroubovaná z jednotlivých dílů - je rozebíratelná. Co sy týče skoků, asi bych se summitem moc neskákal. Pár skoků určitě vydrží, ale je těžký a zároveň držáky kastle jsou přeci jenom trochu vysoké.
Jedno malé zklamání, očekával jsem beadlock kola, ale je to jen marketing, sundavací prstenec, kola jsou lepená...:-(
Ahoj
Fanda