Téma: kastle
Můřu mít na závody kastli mazda rx8
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
to se vytahujes nebo ptas? :-)
na volne zavody muzes mit co chces (pokud vim, tak zadna omezeni nejsou). Na zavody MCR jsou stanoveny parametry jako minimalni vyska auta (neco kolem 11cm), velikost kridla (40x20 mm) a krislo nesmi prevysovat strechu, jo a max sirka 200mm.
predpokladam, ze se ptas na kategorii 1/10 TC (cestocni vozy) elektro. Jak je to u jinych netusim, ale najit se to da
kdyz jsem si to po sobe precetl, tak bych nerad aby nekdo nabyl dojmu, ze na volnych zavodech muzes pouzit cokoliv - to ne, jen je to volnejsi.
zalezi na poradateli, ale s touhle karoserii bys snad krom MCR mohl jezdit vsude
To určitě mohl ale jde o to že ta kastle asi nebude nejvhodnejší. Protože celková dinamika je asi o ničem! Myslím že nejlepší je DODGE stratus1 ta funguje téměř všude.(je to jen moje úvaha!)
To určitě mohl ale jde o to že ta kastle asi nebude nejvhodnejší. Protože celková dynamika je asi o ničem! Myslím že nejlepší je DODGE stratus1 ta funguje téměř všude.(je to jen moje úvaha!)
asi jsi myslel aerodynamiku, vid? ;-) Ale jinak souhlas, troufam si ale tvrdit, ze stratus 3 carpet ma hodne neutralni vlastnosti (tak jako S1), ale s lepsim pritlakem.
Nicmene to nebylo soucasti otazky.
Souhlas. Příště už napíšu:aerodynamiku..
Hejkal napsal:
asi jsi myslel aerodynamiku, vid? ;-) Ale jinak souhlas, troufam si ale tvrdit, ze stratus 3 carpet ma hodne neutralni vlastnosti (tak jako S1), ale s lepsim pritlakem.
Nicmene to nebylo soucasti otazky.[/quote]
A ještě s větším točusem...
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.