51

Re: Jizdni vlastnosti Mini-Z vs Micro-T

Stihnes to dneska zkusit? kdyztak dej vedet.

Dneska určitě né, ale až na to bude čas tak to vyzkouším a dám vědět  wink

52

Proč do kabiny? v šasi je na to určený místo, a když to dáš do šasi, tak máš i nízko těžiště.

no bylo to jenom na zkoušku,ted sem to předělal dal jsem ji do podvozku,sundal jsem ten nesmysl vzadu a super,akorát to už nejezdí po zadních,ale jinak to reaguje supr,zatáčí uplně nádherně. lol

truggy Xray XT8,onroad Xray T2 08,expedice Axial SCX10-F350
Club RC GANG ČÁSLAV

53

Proč do kabiny? v šasi je na to určený místo, a když to dáš do šasi, tak máš i nízko těžiště.

no bylo to jenom na zkoušku,ted sem to předělal dal jsem ji do podvozku,sundal jsem ten nesmysl vzadu a super,akorát to už nejezdí po zadních,ale jinak to reaguje supr,zatáčí uplně nádherně. lol

Takze rikas ze uz je to ovladatelny a ze to jezdi rozume?

54

jo je to super,akorát po zadních to už nejede,ale stačí tam vrátit ten zadní držák na baterku a už to zas jezdí po zadních,ale jenom když chceš,musíš mu dát plnej a jde to,jinak se furt drží dole. tongue

Club RC GANG ČÁSLAV

55

Tak už jsem to dal také do toho prostoru na spodku podvozku a je to v pohodě. Už je to autíčko říditelné a nejezdí to furt po zadím  wink

56

zdar,mám asi blbej dotázek,exituje nějaka silnější baterie do raminatora 1/36?nak nemůžu nic najít,a ta origoš moc dlouho nevydrží,tak 4min. jízdy.šla by tam tahle?
http://www.autanavysilacku.cz/index.php?a=detail&d=1010

Club RC GANG ČÁSLAV

57

No možná ano, akorát by to chtělo zjistit rozměr toho packu.
Takto se to poznat nedá  wink
-----
Tak oprava  roll
Tento tam asi nenarveš. Má totiž 4 články nejspíše velikosti AAA
Teda alespoň dle obrázku přímo na : http://www.ansmann.de/cms/en/racingroot … packs.html

58

No možná ano, akorát by to chtělo zjistit rozměr toho packu.
Takto se to poznat nedá  wink
-----
Tak oprava  roll
Tento tam asi nenarveš. Má totiž 4 články nejspíše velikosti AAA
Teda alespoň dle obrázku přímo na : http://www.ansmann.de/cms/en/racingroot … packs.html

a na co jezdíš ty?origoš?

Club RC GANG ČÁSLAV

59

No ja jsem zkusil spajet ty 4xAAA a jezdi to na ne docela dlouho. 20minut asi. Ale to byli klasicky alkalicky. Nabijeci mi bylo lito nicit.

60

No ja jsem zkusil spajet ty 4xAAA a jezdi to na ne docela dlouho. 20minut asi. Ale to byli klasicky alkalicky. Nabijeci mi bylo lito nicit.

jj to může fungovat,a kam jsi je nacpal?mě šlo spíš o to jestli se nedá sehnat origoš ale silnější.

Club RC GANG ČÁSLAV

61

jj to může fungovat,a kam jsi je nacpal?mě šlo spíš o to jestli se nedá sehnat origoš ale silnější.

Dal jsem ji pod kastli. Vejdou se tam uplne bez problemu.

62

Panove - cekal jsem jestli sem neplanujete dat nejak zpracovane vysledky experimentu, ale nikam to nesmeruje. Na debatu pouzijte telefon nebo ICQ Lock

Pripadne zalozte nove tema primo zamerena na model, ktery probirate.