1

Téma: Česko Moravský pohár

Chtěl bych jenom náhodné "kolemjdoucí" upozornit, že vlevém menu, pod odkazem "Stránky" naleznou nějaké informace o kompletním Česko Moravském seriálu Mini-Z. Aktuálně se nám blíží poslední závod. Kdo se chystáte do Radešína? Za sebe mohu říct, že nebudeme chybět v kompletní sestavě...  lol

2

Re: Česko Moravský pohár

Tak se mi v sobotu vratil kluk ze skolniho lyzarskeho zajezdu ve stavu, ze mu zitra budou operovat koleno. Takze planovany vylet do Radesina nam pada a ceka nas par tydnu jine "zabavy". Nicmene vzhledem k tomu, ze je to posledni zavod chci alespon totuto cestou podekovat organizatorum i ucastnikum za prima zabavu. Zaroven a chci ubezpecit ty, co by meli zajem si to zkusit a trochu se toho obavaji, tak zbytecne (vlastni letosni poznani). Doufam, ze se to na podzim zase uspesne rozjede.

3

Školní lyžařský zájezd... to je velká paráda. Já když jsem se z takové sračky (dámy prominou) v sedmé třídě vrátil a otec mě následně nesl k lékaři - přes mnohá ujištění zájezdového zdravotníka, že mám lehce zvrklý kotník, jsem jej totiž měl totálně na sračku - tak mu prasklo v zádech a zahájilo se sesedání páteře. Já jsem za měsíc (asi tak) běhal jak zajíc a otec se vlastně nikdy nevzpamatoval. :evil:

Nicméně k Mini-Z - také mám čerstvou zkušenost. Letos jsem odjel kompletní ročník. O této zkušenosti chystám celý článek. Myslím, že právě pro ty, kdo zvažují se nějakého závodního podniku účastnit by to mohlo být nějakým stylem podnětné.

A podzim? Kalendář je pokud vím víceméně hotov. Nová a velmi zajímavá pravidla se dostávají do finální podoby a na podzim se budeme těšit...

4

V kolik zacinaji zitra zavody v Radesine? Ja jen ze bych se prijel podivat...