51

Re: Výroba gum

Já se pokusím až začne být venku nějak normálně oddělat co nejdřív tu pneu abych ti jí mohl poslat smile

Pokud máš originály ze stavebnice tak by bylo asi škoda je likvydovat jen kvůly tomu aby si mi je mohl poslat.Určitě se tady najde někdo kdo už je sjel a bude mi je ochoten věnovat-no pokud už je nevihodil.

52

Trochu offtopic, ale když už máš přístup k té gumě, nemáš/nevíš kde sehnat válec z gumy průměru 80-90mm(tvrdost zhruba jako puk nebo měkčí) délka od 1cm po ..klidně pul metru

Záleží na tom na co to chceš použít.To bys musel oslovit ty co se zabývají konkrétní výrobou a použít nějaký jejich výrobek.

53

No ono jim už moc času nezbývá big_smile takže to pude rychle smile kvůli tomu bych je neničil .. jinak mám origoš ze stavebnice smile

54

No tak aby jsme se z tou výrobo už trochu pohnuli z místa ne?
Chtělo by to asi nejdřív vybrat vzorek pneu. Osobně bych volil nějaký středně hustý až řidší vzorek (většinou si myslím že jezdíme -nebo alespoň já- mimo trať na suchým tvrdým a prašným povrchu nebo na tom samím ale mokrým zabláceným). Pak až bude vybraný vzorek a bude forma tak bych začal řešit tvrdost směsi. Ze začátku bych volil směs tvrdší a v případě potřeby bych na tvrdosti ubíral nebo ještě přidával.
Když by jsi zkopíroval tu pneu na obrázku (jen vzorek teda válvovej aby to nebylo tak složitý na výrobu) taky by to mohla dle mého názoru bejt dobrá pneu.

http://img1.rajce.idnes.cz/d4/1/1605/1605801_65f68882b8c09aee3cde7be4e7688d7f/images/sitetires5.JPG

55

To bude dobrá volba.Jen se chci zeptat,máte je někdo na svém stroji?Potřeboval bych oměřit výšku pláště.výšku špuntů,šířku špuntů jak u pláště tak i na vrcholu a počet kusů špuntů po obvodě.

56

Tyhle gumy nemám,ale ten vzorek na fotce vypadá dobře a dávám mu hlas.
Já mám zkušenost jenom s gumama z FG monstra a mardera.Ty špunty na marderovi zabíraj nesrovnatelně líp než šípáky na monstrovi.Je,ale mezi nima i rozdíl v tvrdosti.

57

Mého favorita jsem už jmenoval. Je to samozřejmě ten výše uvedený.
Jednoznačně je pro klasické použití nejuniverzálnější.
Bohužel ho nemám a nejsem si jist, že ho někdo vůbec bude mít.
Zkus se zeptat přímo kluků od rcmotors, jestli jí nemají, že by jí alespoň oměřili.

58

Bohužel tyhle pneu osobně taky nemám. Zkusím se podívat po fotkách aby se z nich dalo něco vyčíst. No a nebo je koupit, zkusím zjistit kolik by stáli a jestli by je sehnal POPO nebo noha.

59

Tak sem koukal  vyšli by na 49$ bez pošty.. ale jestli by je Noha nebo Popo neuměli levnějc smile

60

Tak mi připadlo když tady o těhle gumách tak básníte jak jsou dobré že je má každej druhej.

61

Hodně se řešej na US fórech..dle toho soudíme....Ovšem nikdo si  je u nás nekoupil páč jsou za to dvoje badlandy.

62

Tak to až je vyrobím,pošleme je amíkům aby je taky otestovali lol .

63

Tak uz uz. Sam sem natesenej.

64

Myslím,že stím si vystačíme  ne? lol

65

Docela mě zaráží že na svoje Bájínky kupujete estetické a dost drahé kravinky které navíc ani nezlepší jízdní vlastnsti a přitom  je vám líto investovat do pořádných gum.

66

Myslím,že stím si vystačíme  ne? lol

No jo ale jak zjistíme které jsou lepší nebo jestli jsme se aspoň trochu přiblížili k těm originálům.

67

Docela mě zaráží že na svoje Bájínky kupujete estetické a dost drahé kravinky které navíc ani nezlepší jízdní vlastnsti a přitom  je vám líto investovat do pořádných gum.

A na to si prisel jak?

68

Spíše je to tím,že je ještě nikdo nekoupil a netestnul a neřek tu větu: To je vono pánové to sem přesně chtěl!!!!!

69

A na to si prisel jak?

Něco jsem si tady přečetl jak si je vylepšujete,nechci tvrdít že všechno je na nic a nezlepší to jízdní vlastnosti,ale koupit něco protože to má jinou barvu,nebo předražené okna které se dají vysřihnout z plastu za pár halířu,mi v tuto chvíli připadá jako zbytečně vyhozené penize.

70

Spíše je to tím,že je ještě nikdo nekoupil a netestnul a neřek tu větu: To je vono pánové to sem přesně chtěl!!!!!

.
Jenže lidé jsou ruzní jezdej každej někde jinde,tudiž jim bude vyhovovat úplně něco jiného.Ale doufám že se to povede a snad se k nějakému kompromisu dobereme.

71

Aha a radost z blbosti ti nerika nic? ¨
To by sme to za chvili mohli zabalit a penize dat na dobrocinne ucely.
Kdo si hraje nezlobi

72

Jo taky mám radost s kravin co k ničemu nejsou.

73

Jo taky mám radost s kravin co k ničemu nejsou.

No trosku si  psal jak starej setrivej fotr big_smile  big_smile

74

Asi máš pravdu.Ješte Baju nemám jen FGčko-tam takové vychytávky nejsou,ale až bude doma tak už teď tuším že jen v základu nezůstane.

75

Asi máš pravdu.Ješte Baju nemám jen FGčko-tam takové vychytávky nejsou,ale až bude doma tak už teď tuším že jen v základu nezůstane.

Počkej, ty děláš jako že fg je nějakej póvl nebo co,,,, prej jen fgéčko  :twisted:
Možná je HPI lepší, ale fg snad zas takovej šrot neni...

E-Revo - Xerun 150A+SD4274 2200KV Combo, Sanwa MX3-X