Téma: Robbe Mini Rave 1:18 Brushless
Ahojky, hledal jsem na foru jestli se nekdo zminil o tomto autu, ale nic jsem nenasel. Mate ho nekdo? stoji rozumny peniz a je na stridak.
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Ahojky, hledal jsem na foru jestli se nekdo zminil o tomto autu, ale nic jsem nenasel. Mate ho nekdo? stoji rozumny peniz a je na stridak.
Kamaráde ASSO hadr.....má ho i Vencl na kdosihrajenezlobi.cz.....je to kopie má tam díly za pár babek ...čekni jeho stránky.
no já s timhle shopem nemam moc dobrou zkušenost , poslali mi špatnej pastorek (nebyl tam závit pro červíka) a když jsem jim to napsal , tak přestali komunikovat
Je to možný ...každej obchod má svoje mouchy....dával jsem to jen za příklad aby si to mohl porovnat Podvozek je schodnej s Assem to je důležité pokud mu jde o výběr a díly....ale jak víme i tak u nás není vše
jo jasný, mě to naštvalo, protože jsem ho rychle potřeboval, a nikde jinde v čr ho neměli, tedka už mě je to jedno, když mam ocelový
Ale asi vypada lip nez to na kdosihraje... skoda ze nekde nemaji fotky jak to vypada uvnitr
Jak tak na to koukam, tak asi porad vychazi nejlepe ME16 od CEN. Vypada ze je robusnejsi a pevnejsi
Bohužel srovnáváš nesrovnatelné jsou to odlišné modely a každý na jiné použití s jiným pohonem.
Tipoval bych, že je to tohle, http://r2hobbies.com/proddetail.php?prod=rcve00045 akorát s jinak počmáranou kastlí. Bacha není to 100% asso. Ale nevím jak ten Rave.
Nevypada zle. Ale je mozna zbytecny ten stridak tam.
Musí se do toho koupit nové převody do diffu. Ten stříďák ty čínský zuby hned očeše.
Přesně tak, jestli je to co na obrázku, tak to je kopie, která má plno dílů jiných. Já jsem na to radši koupil konverzi exotek + některý díly, než abych měnil všechny díly za originál od TeamAsso, popř. tuningový, když na tom shopu neměli origo (vyšlo by to o něco levněji)
jo a ještě jedna věc, to chassi je prodloužený, cca stejně dlouhý jako exotek, takže lepší stabilita, ale zase nejde použít originální chassi od T.Asso, takže jedině koupit čínský šasi, nebo celý auto předělat (to se musí udělat i při změně hlavního přev. kola, protože je jiný než od Assa. Takže by se musel přendat kardan, ale to nejde protože by byl do čínskýho šasi moc krátkej)
Mel jsem to Robbe v ruce a na prvni pohled zajimaci. S touto cenou, kdyz jsou v tom kovovy tlumice, kulickovy loziska, stridak.
Libi se mi, ze staci mit jednu sadu spodnich a jedu sadu hornich ramen a clovek ma vystarano. Vsechny ramena jsou totiz stejny
Mozna je to podobny tomu MR.Fu od Carson ne? ten taky nevypada zle
Hlavne Fu je opravdu hracka, to si myslim, ze srovnavas nesrovnatelny
To se opravdu nedá srovnat.. vlastním oba. Carson se rozpadl po 3 hodinách jezdění do stavu nepoužitelnosti a neopavitelnosti. S tuningem vyhozených 5 tisíc, důrazně varuju před koupí. Robe je daleko bytelnější, preciznější a odolnější... jen čekám co udělá stříďák s převody... to by mohla být jediná slabina.
Ja se tech prevodu nebojim. Vse je komplet v kovu, diferaky kulickovy.
Jen jsem vcera zjistil, ze v jedny pozici tlumice vepredu drhnou o parohy a ohybaj se. Tak na to pozor. Vcera sme nalili jinej olej do tlumicu a auto chodi moc pekne. Pri shaneni dilu jsou dily podobny s Assem a s cinskou verzi od Kdo si hraje nezlobi
Tak dekuju za uklidnění. Já jsem z něj za ty peníze nadšený... Jezdím s ním hlavně na prachu a hlíně a je to masakr.
Jezdi fakt tak rychle co udavaji? a co vydrz baterky?
Jestli jezdí přesně 5OKm/h to jsem neměřil, ale je opravdu hodně rychlý vzhledem k měřítku... Jezdit krokem prostě neumí... Jemná práce s plynem je nutností, jinak okamžitě hrabe dokola a to i na asfaltu. Ale řízení reaguje přesně. Přechod z Leo-X byl šok Baterky mám jen 1100 a to je tak na 20 minut jízdy. 1400 by se hodila.
Mimochodem, teď se prodává ve slevě za 4 tisíce a to je podle mě jasná volba v téhle velikosti.... pokud nechceš investovat do Sharka se střídákem caa jednou tolik... Ale je to jen můj názor
K té rychlosti jsem našel na netu informaci že s baterkou 3S Li-po jede přes 70 Km/h.
to je pekny ale v tyhle rychlosti uz je to tezko riditelne, a halvne co motor a regl, prece jenom to neni nejaka spickova elektronika, 3s lipoly by se ti mohly pekne prodrazit