Dobrý den,
dekuji za info:
Jen pro upřesnění, co se rozbilo:
servosaver - ohlodal se mi vevnitř tisícihran nebo jak se to jmenuje - servo prostě prokluzuje v tom servosaveru. Nevim proc - myslim, ze jsem se k tomu choval opatrne. Ale jak jsem uvedl, jsem uplny začatečník a ta rychlost je pro mne trochu vysoká.
Ještě mne napadlo, že se to stalo, když jsem zkoušel jezdit v zimě při cca -3°C... Vlastně jsem nikde nenašel omezení na teplotu a mám pocit, že takové vozidlo by mělo něco takového snášet bez problémů... Jezdí se s autíček i na sněhu?
Páčku na plyn jsem si něčím obmotal už v zime, to docela pomohlo, ale přeci jen, pak už je to víc o tom jede/nejede, leda že bych měl v prstu taky nějaký "mikroservo" :-)
Zkoumal jsem, jestli se nedá nějak nastavit regulátor (zdá se, že u těch lepších toho jde spousta), ale pro MR-BL-ESC jsem nic nenašel.
Z vašich doporučení tedy děkuji především za kontakt na toho pana opraváře, myslím, že to bude nejrozumnější postup pro joudu, jako jsem já.
Děkuji a hezké poježdění (a moc se nehádejte, ono jestli to jezdí 50 nebo 75 je fuk, hlavně, že to jedzí hezky a že nepokosíte manželce kytky v záhonku ;-) - pokud jsem způsobil nějakou diskusní smršť, tak se omlouvám)
Váš
Zdeněk