1

Téma: Volné Crawlení na Jihu Moravy :-)

Ahojte, kamarád mě dostal na crawlení Axialem AX10 Scorpion.
Jsme ze Znojma, tak pokud je někdo z okolí (i Brno, Jihlava) pisněte, můžem dát měnší volné ježdění  8)

FG Marder, FG Monster Beatle, TT-01drift, Xray T2-08, Micro losi = vše jezdí pod Spektrum DX3

2

Re: Volné Crawlení na Jihu Moravy :-)

Tak ja jsem z Blanska (cca 20 km od Brna), ale dostat se ke Znojmu by byl pro mne celkem velky problém...

3

Hm, to asi jo, leda až se někdo najde v Brně, tak by jsme mohli dát scuka tam 8)

FG Marder, FG Monster Beatle, TT-01drift, Xray T2-08, Micro losi = vše jezdí pod Spektrum DX3

4

Ale jinak je u nás jedno pěkný místečko. Taková lesní rokle plná šutrů a navíc jí protéká potůček. škála terénu opravdu široká- od cestiček pro scale ježdení po teŕen bergoneprůjezdný.   lol

5

Nechci konkurovat, ale i ve ZN je pěknej kopeček :-) http://fotoalba.cz/fotky/17448215
ps. Auti je tak jak vylezlo z krabice, tak se zatím projíždím a modifikovat budu časem  8)

6

Ahoj, právě jsem si u Žíly objednal Copperheada, tak to vypada, že u Brna budete mít o jednoho víc  big_smile   . V úterý to má dorazit a pak tak aspoň týden něž ho dám do pojízdného stavu - ještě musím pořešit LiPolky.
Jsem z Kuřimi (správně z Kuřima), takže jak Blansko, tak Brno a ani Znojmo není problém.

7

...no super  big_smile  Těším se na nějaké setkání - ale v tom bahně se mi nechce vůůůbec ven - kdo to má čistit. Ale je fakt, že bych od práce potřeboval pročistit hlavu 8)
PS. co ICQ - SKYPE - nemáš?

8

skype maza.dam ICQ 450800750

a jak jsem psal - ješte to není ani doma, ale už se numůžu dočkat :-)

9

Čau ja jsem z Brna. Mám Wely Kinga v konverzním kitu (taky to něco vyjede) tak si můžeme dát scuka někde v Brně, třeba v Líšni jsou tam dva lomy je to supr terén: http://picasaweb.google.cz/ceillings/WellyKingLom#

Pokud se někdo najde na ježdění byl bych moc rád.
Kuba

10

No paráda!!!!
Pěkně se tu scházíme  big_smile

Zítra jedu večer přes Brno 18-21hod - tak pokud je někdo pro - můžem dát scuka - pokecat - porovnat auti atd...(je to ale v čas, kdy už se ven nemůže - tak to asi neklapne).

Jinak dnes sem byl venku a zvětšil jsem objem kol  tongue

http://cotomas82.rajce.idnes.cz

11

Zdravím a hlásím, že crawleristů je v Brně trochu VÍC big_smile

Tady je odkaz na naše stránky http://rctrucktrialbrno.wz.cz/foto.htm

Jezdit chodíme do lomu na Hádech (U Klajdovky) a rádi uvidíme nové jezdce.

12

Tak to je super já chodím jezdit do toho druhého lomu, ale je mě to úplně jedno. big_smile  Jsem z Líšně...

Kdy zase pudete jezdit?

Moje foto z druhého lomu zde: http://picasaweb.google.cz/home

13

No tak to je pěkný, tak vzdálenost Blansko-Brno už není zas tak hrozná. :-) Jakmile dokončím auto, tak pošlu fotky, kde mazlíka proháním já.  wink

14

Tak to je super já chodím jezdit do toho druhého lomu, ale je mě to úplně jedno. big_smile  Jsem z Líšně...

Kdy zase pudete jezdit?

Moje foto z druhého lomu zde: http://picasaweb.google.cz/home

Ten druhý lom znám taky, ale nakonec jsme se rozhodli jezdit na Hádech - s majitelem horní části lomu jsem pro členy klubu vyjednal oficiální povolení ke vstupu i vjezdu autem, takže nás už policajti nevyhánějí. 8)

U toho lomu v Líšni to takhle nešlo - jsou tam komplikované majetkoprávní vztahy, takže vydání povolení nebylo možné a jednou mě odtud už i vyhnali. :evil:

Jezdit začneme nejdřív asi až tak za 14 dní - podle počasí, času a počtu zájemců, teď se pokoušíme domluvit na termínu svařákového srazu v jedné vinárničce, kde probereme všechno možné lol
Pokud by ses chtěl zúčastnit (případně i někdo další?), tak mi pošli přes osobní zprávu svůj mail ať víš kdy a kde se sraz bude konat.

15

PARÁDA!!! Jsem nadšenej že je Vás tu víc  lol
Kdy dáme teda první poznávacího scuka?
Dal bych ho někde v Brně - nevím kde je ani jeden lom - tak bych potřeboval trochu navést kudy a kam?
sad

16

OK, Coppříka už mám skoro pojízdnýho, tak se můžeme domluvit. Co třeba 28.3. ? (termín z mých volných :-) Brňáci by mohli poradit kde - Ty Hády by mohly být OK. Co vy na to?

17

Ten sraz by se dal udělat třeba na parkovišti hotelu Velká Klajdovka, který stojí u křižovatky ulice Velká Klajdovka a ulice Jedovnická v Brně - Maloměřicích. V případě potřeby můžu poslat mailem mapku.

Odkaz na hotel Velká Klajdovka se dá najít i na netu.

Termín srazu bych ale směroval na sobotu a nebo neděli - přes týden nestíhám a ježdění po tmě není to pravé ořechové. wink

18

Co třeba že by sme se sešli o tomto výkendu před hotelem: mapa zde:

http://www.mapy.cz/#x=138316112@y=132892000@z=16@mm=FP@dm=138316640+132892992@sa=s@st=s@ssq=hotel%20velka%20klajdovka@sss=1@ssp=138308768_132887232_138322880_132899904

Budu se těšit pokud se někdo najde.

19

Tak přesně tohle místo jsem myslel!

Sraz bych navrhoval na dnešek odpoledne v 16,00 na tomhle parkovišti.

Omlouvám se, že je to tak na rychlo, ale dřív jsem to nevěděl. Pokud se chcete někdo přijít podívat, klidně i bez auta, tak můžete.

Příště dám vědět rozhodně dříve - teď jsme to s kamarádem na poslední chvíli přeorganizovali kvůli počasí. Původně jsem chtěl navrhnout sraz až v neděli.

20

Jejda !! A já si to přečetl až ve čtvrt na šest :-( .

Tak dneska nic, co toho 28.3., je to sobota ? Hodilo by se to někomu?

21

Škoda!  Ale z podstatné části je to moje chyba. Příště se polepším!

28.3. je sobota, což by šlo.

Navrhoval bych upřesnění termínu ježdění podle předpovědi počasí tak 2 dny předem.

22

...budu dělat vše proto abych se zůčastnil  8O

23

Tak s tím sobotním (28.3.) termínem ježdění to vidím bledě - při tomhle počasí v lomu mrznou ruce na páčkách. :evil:

Navrhuji posun ježdení o dva týdny na sobotu 11.4.

Co nato ostatní potenciální jezdci?

24

Tak tenhle termín se mi nehodí :-( , jsem mimo.

25

Mě to je vpodstadě jedno, ale kdyby někdo šel tak já určitě pujdu (pokud nebude pršet)... big_smile  smile