1,251

Re: Volné Crawlení na Jihu Moravy :-)

my az dojedem sad
no ale mel jsem auto v noci v aute, tak jsem zvedaf, jesstli vubec nastartuju :-D

1,252

Vy neberete sammosky?

1,253

ja vemu "samosku" i "letadlo"

1,254

Vy neberete sammosky?

Co bych tam dělal ze summitem? Beru stejně jako Wssk 6tikonovy letadlo lol

Doufám ze Všichni prijedete.

1,255

aspon nekdo vezme summika, chci si ho trosicku prohlednout  :oops:
neboj, my prijedem taky  wink  rekl nekdo Mechovi? nemam na nej mobil a na kjucku neni...

1,256

takze kdo dneska neprisel, prisle o hodne, karle, hynku, macho, eeee tada mechu, hyeno, mikabre, ucitelskej, pato, ....
z 5 aut prezily 3, 2 umrely, z toho jedno na skakani a jedno na strhnuti smile
jo a fotky? ani jedna

cena na porizeni: 20.000
cena za dopravu: 100
cena rozbiti: 500
cena za radost: k nezaplaceni :-D

1,257

Plán byl komárov,všecko se zvrtlo,vše zas bylo jinak,povinnostě,povinnostě,já si snad už letos nezajezdím a nezkusím opravenej titan eši to drží!Zase jsem uchránil Samma od traumat a úrazů
což se mi u crawlera nepodařilo a je marodnej.Třeba jak bude hezky eště vyrazím

1,258

tak ty skody si myslim nebyly zas tak hrozne, vzdyt o nic neslo, aspon u me teda ne, skoda za 70kc a asi 10 minut prace smile Hlavne jsme si zajezdili (nekteri smile ),  pokecali a ja se seznamil se Summitem, diky Wasku.   wink

1,259

uz sis ho objednal?

1,260

jeste ne, mam nabidku od jednoho lkuciny, ale ma starsiho maxxe a ten spurgear je na pohled jinej, ale myslim ze by to melo pasovat, jen chci mit jistotu. Jinak v CR by mel byt taky ... mas nejaky pro me? smile

A haaa, ted se divam, Summit ma stejnej jako ja!  roll  Nemate nekdo jeden prosim navic kuciii?

1,261

a) ja se ptal na summita jesli mas objednanyho
b) spur gear je me ukradenej smile
c) jestli myslis pastorek, tak mam

1,262

Jo takhle smile
Tak objednanej jeste neni, protoze nejdriv musi jit z domu Maxx a pastorek mem taky, dekuju, potrebuju spurgear, to veeeeelky cerny kolo, kterym pastorek otaci smile

1,263

Bud su uplnej debil nebo poslednich 8 prispevku totalne nechapu.. :oops:

1,264

smile no, tak kde zacit... bavili jsme se o tom, ze chci Summita a Wasek se ptal, jestli jsem si ho uz objednal, tak na to jsem odpovedel ze ne, nejdriv musi jit Maxx z domu. A predtim psal, ze jsme meli nejaky skody po tom jezdeni a ja psal, ze jsem prisel o spurgear za 70,- a ze dekuji za vyzkouseni jizdy se summitem, nacez odpovedel, jestli jsem si ho uz objednal a ja myslel ze ten spurgear a doufla jsem, ze nekdo mate jeden navic, protoze ze summita pasuje do Maxxe. smile proste jsme se trosku do toho zamotali smile

1,265

aha no, tak to nemam navic

1,266

Bud su uplnej ***** nebo poslednich 8 prispevku totalne nechapu.. :oops:

noo jak to rict ... :-D

1,267

tak to jsi to rekl krasne  lol

1,268

tak Maxx uz je prodany, takze samoska uz je objednana smile
chci se zeptat, urcite chci alu skidplate, protoze na maxxovi byl k nezaplaceni, bude pasovat tohle, ze?
http://www3.towerhobbies.com/cgi-bin/wti0001p?&I=LXKUJ6&P=7
http://www3.towerhobbies.com/cgi-bin/wti0001p?&I=LXKUJ8&P=7
http://www3.towerhobbies.com/cgi-bin/wti0001p?&I=LXKUK0&P=7

a prosim o radu, na maxxe jsem mel temer vse potrebne nakoupeno, mate nejaky seznamek veci, ktere prostee pri normalnim zachazeni nejcasteji na summikovi odejdou? Jako treba ramna, bulkheady, shocktower, nebo serva ... chci udelat mensi zasobicku, at jsem pripraveny dopredu. smile Diky

1,269

no nevím ale přijde mi že alu díly na sámošku jsou krapet mimo, ale však uvidíš sám... já osobně bych je nekupoval. protože nebudeš skákat, ale prodírat se šutrama  :idea:

1,270

f.a.n.o. me spis prijde ze jsi pohodlnej.Na to jak jsi tu dlouho tak uz by sis takove zakladni veci mohl najit.summit e-revo e-maxx vsechny tyto auta jsou tu snad milonkrat probirane a najdes tu vsechny jejich neduhy.Sice jich moc neni ale presto.Nejvic zalezi na tom jak s tim autem budes zachazet."Dej si ho  do policky a nemusis kupovat nahradniho nic:-)))"

Doufam zes pochopil jak sem to myslel."Bez urazky."

E-Revo brushless,E-Revo VXL,Revo platinum edition.Futaba 3PM 2.4 ghz,Hyperion EOS0610i Duo II
Fotogalerie

1,271

hellboy: no kdyz si prectes tohle vlakno, tak bych rekl ze je trosku jine ;-)
myslim, ze kdyz reknu, ze nam tu admini nezasahujou a je to z velke casti off topic (mimo tema) vlakno :-D tak nejsem daleko od pravdy

jinak k dotazu - se summitem se skace, skid plate se zlomi sad
Ja mam od kuby kus plechu a drzi pres rok

kdy ho budes mit a odkud? jaka barva?

1,272

tak co soudruzi, jde se dnes jezdit??? co třeba v půl třetí u brány???

1,273

ehm no, kuba tu neni a ja nemam auto smile
takze nejde

tose musi nahlasit dopredu

1,274

já měl za to že když byl dnes pátek dnes volno že se bude jezdit, ale co už, půjdu se vyprdět sám  smile

1,275

to heelboy: ja nejsem pohodlnej, ale tohle je spis takovej volnej pokec pro nas brnaky a smeruju tuhle odpoved hlavne na ne, jednak je znam a vim ze maji samosky a i nejaky upravy na nich, ale to neznamena, ze mi tu nekdo jiny nemuze poradit. CO se temat na SUmmika tyce, tak ty uz mam precteny a nejaky obrazek jsem si udelal, ale precist 50 stranek je jedna vec a dobra rada od kamarada kolikrat k nezaplaceni ...

To wassek: uz je objednany, bude z CR a v pondeli dorazi v barve bile, me se proste libi nejvic.  big_smile

to mech: jako skakat  jak kluci s buginama nebo s maxxem se samozrejme  nebude, to je jasny, ale nejaky tereni nerovnosti nebo z kopecku a tak, proste ty skoky obcas budou a hlavne jde ale pri jizde o kameny, narazy, pady a podobne a ten alu skidplate vydrzi hodne, temer vse, ten plastovej pujde hned do kytek... co se zbytku dilu tyce, nerad cekam, kdyz neco zlomim a mam rad kdyz jsem pripravenej na to, kdyz se neco stane  8)

copak vy objednavate vsichni, az kdyz uz je pozde?  wink  wink