Re: Volné Crawlení na Jihu Moravy :-)
...u mě se to rýsuje, že bych mohl. Tak se těším, takže neodpadávejte :twisted:
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Stránky Předchozí 1 2 3 4 … 58 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
...u mě se to rýsuje, že bych mohl. Tak se těším, takže neodpadávejte :twisted:
Tak kdy a kde dame sraz? Ja bych to vyděl tak ve dvě v sobotu, u hotelu Veka Klajdovka.
http://www.mapy.cz/#x=138316112@y=132892000@z=16@mm=FP@dm=138316640+132892992@sa=s@st=s@ssq=hotel%20velka%20klajdovka@sss=1@ssp=138308768_132887232_138322880_132899904
Pokud je ten hotel toto, tak ok - čas i místo srazu máme
Dame si závazný termín, že napíšem, do 11hodin 28.3.kdo všechno příjede. Co Vy na to?
Mě zatím trápí jen, že mám jednu baterii, tak můj čas ježdění je omezen na cca hodinku
Pánové strháváte lavinu!
Pokud bude slušné počasí, tak dorazím taky a asi se přidá i Michal.
Takže sraz ve 14,00 na parkovišti před hotelem Velká Klajdovka.
Já se do laviny připojím a budu ve dvě čekat u hotelu.
Kuba
PS: už mám vylepšeno :twisted:
Takže dohodnuto, jsme tedy 3 . Jak se poznáme dojedu černým autem a jede se mnou mladá a pes
Celkově budeme 4 - staví se ještě kolega Michal.
Já přijedu bílým oplem astra kombi.
...teda nevím jak Vy, ale dojel jsem pěkně utahanej , ale bylo to jinak skvělé!!! dávám sem pár fotek
http://cotomas82.rajce.idnes.cz/3_Jezdeni_Brno/
Souhlas, bylo to supr poježdění a vyšlo i počasí.
Jinak na únavu je nejlepší pravidelný tréning
Ty vrcholové fotky jsou moc pěkné, ale možná bys do té galerie mohl přidat i nějaké foto celého svahu, aby bylo vidět, co axíky a jejich piloti zvládli.
Po ukončení celého závodu byl jednomyslně vybrán nejlepší crawler, kterým se stal ten ležící chlupáč - zajímavá konstrukce Gratulujeme!!!
...jasan, fotky jsou doplněné. Včera to byl jen první výběr! 8)
Chlupáč byl doma náležitě odměněn novými baterky /čti klobásou/
Počasí včera fakt nádhera!
PS: za to neustále štěkání se omlouvám, ale bylo mě ho líto nechat doma v bytě a navíc na elektru už dávno neštěkal, tak nevím, co s ním bylo :x (ani moc neposlouchal, bývá to už lepší)
zdarec chlopi už planujete další termín ježdeni všiml sem si toho pozde a moc se mi libil tento teren. jinač jsem z ostravy takže jestli mate nekdo nejake tipy na jezedni kolem ostravy tak by sme mohli neco vymyslet aji tady.
Pro Tomáše:
Se štěkáním nebyl problém - chlupáče jsem bral jako pomocného traťového rozhodčího. Hlavně že v rámci napomínání neprokusoval hned pneu.
Pro Giffa:
Další ježdění bych navrhoval o tomto víkendu zase v sobotu, popřípadě v neděli - podle počasí. Kvůli nespolehlivosti rosničkářů se ale většinou konečný termín ježdění dořeší až den před samotnou akcí a účast se potvrdí tady na stránkách do 11 hodin toho dne, co se má jezdit.
Sraz dáváme většinou na 14. hodinu. Místo srazu bych navrhoval přesunout přímo do lomu, ať se už zbytečně nepřejíždí. Pro ty, kteří se ještě ježdění nezúčastnili je to tady:
http://www.mapy.cz/#x=138304128@y=132898304@z=16@mm=FP@dm=138301648+132898640
Jinak do Ostravy jezdím jen jednou za čas služebně, takže tam žádnou lokalitu neznám a přiznám se, že je to pro mne i dost z ruky. V tomhle ale nechci mluvit za ostatní. Možná by se tam někde dal časem udělat nějaký závod - viz. téma připravovaných závodů v RC Crawlingu.
Čau mě se to v sobotu vůbec nehodí... Ale v neděli mám čas a určitě bych zase prišel...
Mám doma vyrobený branky (start a cíl sekce), tak pokud by Wolf vzal taky nějaký tenisáky tak si můžeme vytyčit dráhu a dát malilinkej závod.
Kuba
Boužel i pro mě je Ostrava je daleko - ale založ si sekci a zkus najít lidi - ono to potrvá, ale jde to!
Tuto sobotu nemůžu, ale jindy rád přijedu. Z ježdění jsem se poučil a mám v hlavě pár napadů co a jak změnit. Taky jsem se byl trochu protáhnout s FG, abych nezapoměl vůni benzínu a trochu jinou rychlost, takže craw dostal udržbu až dnes 8) (stydím se)
Na trat jsem zvědav až nějaká bude :idea:
Tak to vypadá, že bychom ten termín ježdění dali nejspíš asi na neděli 5.4. ve 14 hodin přímo v lomu - co na to ostatní zájemci?
Můžeme si to potvrdit během zítřka.
Tenisáky vezmu s sebou - zatím se nám to nikdy nechtělo stavět, ale vyzkoušet se to musí
Co mám vzít jako hendikep pro svého Cloda - že bych za něj uvázal cihlu?
... u mě špatný i v neděli, ale ty tenisáky bych rád viděl nafoceny, jak to bude vypadat. :?
Tak neděli ve 14 hodin v lomu. Vezmu foták a vše nafotím...
Kuba
OK, takže sraz v neděli ve 14 hodin.
Jen doufám, že bude ucházející počasí - rosničkáři píšou na nedělní odpoledne zataženo a bouřky :evil:
Super jízda až na ty problémy: linky, kastle, motory, serva...
Foto zde: http://picasaweb.google.cz/ceillings/CrawlingLom2#
Parádně nafoceno a ta rychlost - smekám! Já jsem teprve stihnul vybít baterky.
Jinak dnešní poježdění bylo super, auta se zas dají do pořádku a o příštím víkendu to můžem zopáknout. To ježdění mezi tenisáky má něco do sebe.
Tak jsem na náš web přidal fotky z posledního srazu "Mezi brankami"
http://rctrucktrialbrno.wz.cz/index.html a doladil texty.
Ahoj hodilo by se to někomu tuto neděli 12.4. (vím že je to takovej blbej den ale jindy se mi to nehodí) :cry:
Kuba
Ahoj.
Ta neděle by u mne asi šla. Dáme sraz v lomu v neděli ve 14,00?
Přidá se ještě někdo další?
Čau takže sraz ve 2 hodky v lomu...
Mám vzít tenisáky?
Kuba
Tak bohužel u mne proběhla změna plánu - zítra do lomu nemůžu
člověk míní - žena mění