1

Téma: nastrik kastle

cim strikat nenabarvenou kastli. nemuzu na to sehnat nikde barvy poradte

2

Re: nastrik kastle

stříka se to barvama na lexan v modelařsky obchodech ,jich jsou na vyběr velké škaly odstinu,většinou se to prodava ve 150ML ,pokud chcěš střikat mardra nebo baju tak budeš potřebovat aspon 2ks a jeden bily na podsříknuti aby barva vynikla roll

3

no ja mam doma kastli betla a je pomerne velka a chtel bych modrou a zelenou a kolik takovy sprej stoji

4

zaleži jakou firmu si vybere ,Třeba tamiya stoji kolem 160Kč,ale at tě nenapaddne stříkat obyč sprejem,barva se sloupe.

5

jjj.... a da se obednat i pres internetovy obchod?

6

jj da je jich spousta,třeba:  WWW.Mz-racing.net

7

jj moc vam dekuji..........

8

takze jestli jsem to dobre pochopil nejdriv to musim cele nastrikat na bilo a pak teprv muzu strikat barvu konecnou..-....

9

aspon umyješ karoserii jarem,osuš a stříkaš zevnitř  sve vybrane barvy a par střikněš tenkou vrstvu bile

10

stříkaš zevnitř ,takže přesně naopak..

11

takze nejdrim ty barevne a pak pres to tu bilou........ uz to chapu dekuji za radu

12

a jeste jedna otazka cim mam naplnit zadni tlumice ? protoze me auto furt sedi na zemi a tlumice tam jakoby nejsou

13

olejem vole, jetu toho tady malo ? hledej

HB Lightning Stadium Pro 2 - 4.6ccm

14

no ty halaly rikej vole nekomu jinymu jsi nakej namachrovanej. ono neni olej jako olej a nevim jak hustej ma byt

15

rozhodně bych si tady nenadaval,a ty aspon trochu pohledej, roll

16

to je ted pro tebe rctypek. dobre ja sem se jenom zeptal a nechtel jsem nadavat dnes jsem se zaregistroval a nevim jeste poradne co tady vsechno je a tak jsem se chtel zeptat tady.,no....... ptotoze bych to potreboval vedet co nejdriv. takze muze mi v klidu napsat najdi si to jinde a ne hned mi nadavat do vola!

17

ok tak si to najdi a je to vyřešeny už se to tu řešilo hodněkrat. wink

18

ano tak jo, dekuji za pochopeni  wink

19

Opakuju to naposledy tady hledej to je vyhleávač http://www.rcauta.net/forum/modules.php?name=Forums&file=search nebo prostě pročti vlákno 1/6.
A přečti si pravidla  :!:  :!:  :!:  http://www.rcauta.net/forum/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=8002

20

no kdyz uz se to tu resi,  tak treba kastle na FG delaji jak ABS vstrikovany plast  nebo lexan,
u lexanu je nastrik jasny, ale u ABS nevim nevim
spravne by se melo pouzi zmekcovadlo na plasty a pak teoreticky klasicky nastrik jako je na auta
ale u ten muze popraskat, takze pro me je nejrychlejsi pouzit samolepky  mam  pokoj

21

třeba taky někdokastle polepuju foli  vkuse ,musi se to umně a vypadato to dobře.

22

olejem vole, jetu toho tady malo ? hledej

Myslim ze bys mohl mit vice tolerance pritom co sem pravidelne hazes za chujoviny.