76

Re: TRAXXAS E-revo 1/16

Jasne - barvu auta si pri ukladani do kosiku vyberes. Mas na vyber jak plechovku tak stridak u Reva i Slashe. Jinak kdyz budes nakupovat poprve z TH:
1) Nejdrive si kup jen registraci do "super saver club" - stoji to cca 10 USD (postovny neplatis) a na vsechny nasledujici nakupy budes mit 10 USD dolu z postovneho pri obednavce nad 150 USD - vyuzijes na Revo:)
- detaily o vyhodach si precti (napr. ziskas zdarma 3 vydani RC mag.)
- registrace se jednoznacne vyplati

2) Po par dnech ti dorazi mail s aktualni slevovou nabidkou - ta ti bude chodit cca kazdy mesic - hodnoty slev jsou cca stale stejne. Nekde jsem se docetl, ze vsem zaregistrovanym chodi stejne kody tak to pak kdyztak muzeme vyzkouset - posli SZ
- vzal jsem jeste par TRX konektoru a slevu jsem mel 75 USD - tak postovny zadaco + nizsi DPH:) (DPH - 950 CZK)

77

tak jo já se registruji,hele a přes jakou platbu je to nejrychlejší ale zároven nejlevnější?
přrvodem nechci takže spíš dobírku.

78

tak jo já se registruji,hele a přes jakou platbu je to nejrychlejší ale zároven nejlevnější?
přrvodem nechci takže spíš dobírku.

Vtipne :-) Narozdil od soudruhu v nasi zemi to v zahranici vazne funguje a o penize se (vetsinou) bat nemusis.

Nejlepsi a nejbezpecnejsi je Paypal, ale ten na TH bohuzel k dispozici neni, takze zbyva obyc emboska, cili platebni karta s vyrazenym jmenem a cislem. Potrebujes cislo karty, datum vyprseni platnosti a kontrolni 3mistny kod na druhe strane karty.

79

Na dobirku ti nikdo nic neposle.Pekne prachy predem:-)))

E-Revo brushless,E-Revo VXL,Revo platinum edition.Futaba 3PM 2.4 ghz,Hyperion EOS0610i Duo II
Fotogalerie

80

Aha to jsem nevěděl díky,no nic tak platba předem:D

81

Mam na ceste Revolvery od RPM 2,2" a k tomu pinova pneu Pro-Line Bow Tie M3 ale abych si na draze trochu pojezdil nez dorazi, mam tad sadu od Carsonu AT-10 pro buggy za 499,- a taky jsou gut. Oproti Taloonum maji vyrazne lepsi trakci a auto je s nimi sirsi, tak se min prevraci.

Ahoj, jaky Revolvery jsi presne vybral?

82

Jestě Scarab píše "(větinou)bát nemusíš"je TH spolehlivej obchod?Vim je světově prohlášenej,tak se radši ptám jestli jste s nimi měli nějaký problém.

83

Ja osobne jsem naprosto spokojeny - vsechno dorazila tak jak melo.

84

TH je spolehlivy obchod. To "vetsinou" patri jinym obchodum. Zkratka a dobre, je lepsi se vyvarovat zadavani informaci o karte, vse resi nejlepe Paypal.

85

JJ tak to jsi mě uklidnil,snad s tim nebude problém,díky všem za pomoc. big_smile

86

I kdyz ani paypal neni az tak cisty. Co jsem cetl, tak taky ma nepruhledne zazemi. Kdo zabrani paypalu strhnout prasule vsem co ho vyuzivaji? smile
Taky proste verite jedny firme a v podstate jste jim dali vypsany sek, oni si jen dopisou castku smile

87

Tak jsem se dnes stal majitelem Revika. Zatím se spolu seznamujeme. 3S Lipo, vyměněný převod a 50% vykonu se dá uřídit :-)

1:8 LRP S8 TXe                      1:8 Losi 8ight 2.0Te                     1:10 Duratrax Evader DT

88

I kdyz ani paypal neni az tak cisty. Co jsem cetl, tak taky ma nepruhledne zazemi. Kdo zabrani paypalu strhnout prasule vsem co ho vyuzivaji? smile
Taky proste verite jedny firme a v podstate jste jim dali vypsany sek, oni si jen dopisou castku smile

Typicky nazor cechacka. Za vsim vidi levotu, nic urcite nemuze fungovat spravne apod.

Lidi, zacnete uvazovat ne jako cikani nebo lidi z vychodu, ale jako NORMALNI lidi, co konecne pochopi, ze kdyz nejaky system funguje spravne a vydelecne, nemusi to byt hned levota.

89

Jasně já to tak beru,určitě nebude okrádat lidi firma která je celosvětově známá a má už nějaký ohlas.

90

na to ti odpovím a znáš kdo stojí za bankou kde máš peníze? a kdo stojí za mastercard a visou?
paypal mám cca. tři roky a bez jediného problému, naopak, díky paypal mám jistotu, že nebudu mít s žádným obchodníkem problémy. A nikdy jsem taky neslyšel, že by někdo nějaký měl.
A když jsme u toho, za paypal stojí ebay, a tuším jména zakladatelů a majitelů jsou bežně známa, stejně jako ebay.

91

ze jsem neco napsal smile
a stejne ty papirky zvane penize maj cenu 0,nula nic, kdyz tak smazte moje prispevky, at se nesvadi tema na nenco jinyho

92

No nesmysly resite... tak dam jedno malinko premotorovany 1/16 e-revo

http://tenbol.com/index.html

doufam ze nebylo

93

Tak uz jsem objednal centralni diferencial + hlnikovy push rody a toe linky tak jsem zvedavej...kdyby nekdo shanel tak je maj skladem na www.thetoyz.com

94

centrální diferenciál,to se bude jezdit dobře na dráze.
jinak hoši už to mám pořízený,domluvil jsem se s SIKIM a ten mi prý revíčko přiveze,sice chce trochu navíc ale to se nechá zvládnout.
Neberte to tak,že jsem pohodlný to vůbec,jen se bojim toho že něco zkonim,a oni mi pošlou třeba něco jinnýho. lol

95

Není co zkazit je to jednodoché a ušetříš wink nějakou stovku.Za 6.5tis.si pro něj mužeš přiject příští týden v černý barvě,nicméně se držme vlákna at to tady není jak bazar big_smile

96

Tak uz jsem objednal centralni diferencial + hlnikovy push rody a toe linky tak jsem zvedavej...kdyby nekdo shanel tak je maj skladem na www.thetoyz.com

tak co už to dorazilo?

97

tak co už to dorazilo?

Do pristiho ctvrtka jsem na dovce mimo domovinu, tak netusim:) Jakmile namontuju tak poreferuju:) Jinak prostupnost terenem tohohle maleho dabla je fakt dobra, ani jsem takovou necekal!

98

Zdarec, prosím o info: jak velké aku paky se vejdou do origo kastlíku. Chci si objednat e-revo vxl i s accu a nemožu nikde najít rozměry. Díky

99

přesné rozměry kastíku ti neřeknu, ale do jednoho jem nejvíc narval 3-článek Rhino 1550 30C, jeho rozměry jsou 91x33x21mm

100

Takže by jste doporučil jaký Li-Polky?,kolika článek a jakou kapacitu,aby jelo kolem 45 minut...

E-revo Brushless,2x2s,18/62,cvd & rpm tuning,Spectrum DX3E 2,4ghz,Jconcepts rulux + Pro Line Badlands,
Raytronic c-14,Daniel Sýkora jižní čechy--šumava---Kubova Huť