Podělím se s váma o zkušenostech s Atomem.Koupil jsem ho klukovi vloni někdy na jaře,už si to přesně nepamatuju.S druhé ruky,téměř nejetej,takže jako novej.Všechno tedy origo,dostal jsem k autu i dvě lipolky.Auto jezdilo jak ďas,na mojeho kluka to bylo až moc,když začínal,tak mu bylo pět a kousek.Ale,když jse jezdilo dlouho ostře,tak motor topil víc než je zdrávo.Pastorek tam byl 11 zubů.Než jsem stihl objednat chladič na motor,tak bylo po něm,upekli jsme ho. :evil: Tak jsem objednal za dvě stovky motor SPEED 400 7,2V,pastorek jsem dal s 13ti zuby.Maximálka byla trošku menší,což bylo pro kluka do začátku lepší,motor tolik netopil,takže pohoda.Myslím,že by zvládl i 15 zubu na pastorku a s chladičem možná i 17,nemám to ale ověřený.Ale už jsem dal zase origo motor(sehnal jsem novej),aby to jezdilo zase trochu rychleji ,ale už s velkým chladičem zatím bez větráčku.Venku je to samozřejmě díky počasí dobrý,doma nebo někde v teple už motor trochu topí ale ruku na něm ještě v pohodě udržím.Ale na léto určitě budu muset nasadit větráček,při vedrech by se určitě neuchladil.Tady je pár fotek.Nedaří se mi nakopírovat odkaz aby byl funkční,dělal jsem to už stokrát a najednou mi to nejde. :evil: http://tabi-rm.rajce.idnes.cz/Atom_XT/#