1

Téma: Ozubeni......

Prosin o radu, zacinam z elektrikou aby nebyla v zime nuda. Poridil jsem si Xray T1 FK05. Kolik zubu ma mit to male ozubene kolecko ktere je na motoru. Motor mam Corally 17Double a na podvozku to velke kolo ma 84 zubu. Speed control Corally MMS3. Diky....................

2

Re: Ozubeni......

Prosin o radu, zacinam z elektrikou aby nebyla v zime nuda. Poridil jsem si Xray T1 FK05. Kolik zubu ma mit to male ozubene kolecko ktere je na motoru. Motor mam Corally 17Double a na podvozku to velke kolo ma 84 zubu. Speed control Corally MMS3. Diky....................

tezko rici, podle trati, uhliku, baterek, rukou... ale videl bych to tak neco kolem 20 zubu

3

mam stejne vybavení jako ty, akorát já mám FK´04 a mám ozubené kolo s 23 zuby.

4

Jeste jsem se chtel zeptat, muze to byt od jakekoli firmy anebo jenom od Xray? A umele nebo hlinikove ?

5

Jestli se ti jedná o pastorek, tak ten se vyrábí dle mého akorát hliníkový nebo ocelový. Plastový jsem ještě neviděl. Lepší asi bude ocelový, protože když chytneš byť i malinký kamínek, tak hliníkový jde dřív do...... (a když budeš jezdit po parkovišti nebo jiné ploše, která není vysátá, tak je to hned... :-( )

6

Hejkal Napsal:

tezko rici, podle trati, uhliku, baterek, rukou... ale videl bych to tak neco kolem 20 zubu[/quote]

To by znamenalo že bys do masterů jel 15.tku! Já bych to viděl cca na 23-25. Myslím že to bude vhodné. Ale jinak má Tom pravdu že záleží na ostatních věcích...

7

Hejkal Napsal:

tezko rici, podle trati, uhliku, baterek, rukou... ale videl bych to tak neco kolem 20 zubu

To by znamenalo že bys do masterů jel 15.tku! Já bych to viděl cca na 23-25. Myslím že to bude vhodné. Ale jinak má Tom pravdu že záleží na ostatních věcích...

odhadnul jsem to podle Paky