1

Téma: Zajimava otazka ohledne driftu

Zdarec, mam TT-01, kdyz chcu driftovat, tak radsi driftuju bez kastle, pac me to jaksi driftuje lip, a kdyz tam hodim kastlu, tak se mi to skoro ani nechce tocim, nevite cim by to mohlo byt? Mam kastli od Tamiya Nissan Skyline GT-R.
Díky

HB Lightning Stadium Pro 2 - 4.6ccm

2

Re: Zajimava otazka ohledne driftu

No jestli má kastle vzádu křídlo, tak to může mít na to poměrně zásadní vliv.

3

no ma to vzadu kridlo, viz. http://halaly.rajce.idnes.cz/
a jak to ovlivni?

4

Aha... no tak tohle nijak. Já myslel, jestli to nemá standardní desetinovou lopatu.

5

aha, ale stejne nechapu, jak to muze byt proste tou kastli, jestli treba neni moc tezka bo tak a stejne kdyz sni jezdit,tak auto se mi zda docela pomale

6

podle me je to subjektivni pocit, R34 od tamiye jsem mel a driftovalo to porad stejne. jen treba ti vadi ze nevidis na kola, nebo neco ja nevim ale proste to jen tak ovlivni. jinak dneska jsem ze srandy v celakovicich zkusi prave drift s aerodynamcikou lopatou a to auto vazne nejde urvat jak pise Salvatore. pokud mas standartni kaslti tak neni nijak tezka, pokud je ale vystuzena necim, nebo mas tam neco navic tak vaha muze byt vyssi ale nemyslim si ze by to melo bejt tak zavratny ze by kvuli tomu neslo driftovat

7

my sme mali drift meeting na letisku a dost tam fukalo ...vtedy som jazdil bez kasne bo odpor vdzuchu je ovela mensi ...aj ked jazdis na slikoch bez kasne je to lepsie ...ale ked das aerodynamicku kasnu tak lepsie drzi ...

8

Tahle kastle, ani křídlo na to nemá ani náhodou žádný vliv.
Tu kastli jsem měl, a driftovalo se sní, s jako každou od Tamiye.
Liší se poze v tvaru, takže některá má větší odpory, jiná zase menší.
Křídlo na to vliv nemá vůbec. Driftoval jsem s křídlem, a když jsem chtěl , aby haubna líp vypadala, tak jsem ho sundal, a bylo to furd stejný ;-)

9

přitlačne kridlo v techto malich rychlostech je tam jen na okrasu

10

Já bych řek,že na to křídlo může mít vliv.Zadek se chce otočit,ale křídlo ne jak do toho naráží vzduch.Jinak nedře ti to do kol nebo trochu vo zem a de ještě o to na čem jezdíš. :?: Fuj to sem se spotil z toho psaní. lol

11

křidlo v teto male rychlosti nema žadny vliv navic jeho plocha je tak mala že to co tu řikaš je hloupost