26

Re: HiMoto nebo FS racing

zdravim ja mam FS 4x4 a jsem snim spokojen jedine co jsem mněnil bylo vidlice na tlumičich a plastove ozubene kola na hlavnim platu jinak nic a jak někdo piše že to ma mněke plasty ramen že to je čina tak mužu sklidem řici že je pevnějši než od FG a dokonce i od BAJI 5B protože to mam doma a na těch dvou už jsem neco utr a na FS ešte ne a to uz jsem trefil par stromu při dopadu a FS poloosi ty nejevi zatim žadne znamky opotrebeni asi proto že je syla zaběru rozložena na čtyry kola kdesto uFG jsem je parkrat usrih a u BAJI taky tak na zaver auta jezdi fšechny skvele akorad semi zatim jevi pevnejsi FS  wink

27

to se mi nejak nepozdava...ses si jistej ze nas tady tak trochu nekrmis? znamej si poridl FS a furt mu neco praska. mimomochodem chces mi jako rict ze mas doma 3 takto velke modely a ze je takto soudis???
uvitam jakoukoliv recenzi s fotkama,pac srovnani techto modelu me fakt zajima. diky  wink

28

ja nebu nikoho přesvěcovat ale kdo ma alespon jeden stěch modelu tak ruku na srce tak vi co se mu stava ja treba mnel problem u FG spodni a horni ramena jsem vytrhaval vicemene porad pak jsem koupil dural a to jsem ohybal spojovaci tyče tak jsem si udelal ramena sam podle fotek z firmy ELCOM a ty drzi (materyal plast na septyky a čističky) a u baji zadni kamen zlomeny věcinou ta cast co drži horni rameno a jak vydrzi tak se horni spojovacka ohne nebo vytrhne ale když to clověk vychyta postupem casu tak je min oprav ja jsem sice amater ale jaka by to byla zabava kdyby to bylo nezničitelne a nevim co ma za FS aleja mam 1:5 SCALE 4WD GASOLINE BUGGY a mam ji rok a fakt jsem mnenil akorat vidle akola plastove a co bude dal to cas ukaze wink

29

kazdej chvali jen to svoje  big_smile ja si myslim, ze mas jen FS a to ostatni si nekde vycetl. a kvalite FS dosti pochybuji, ale to je muj nazor. Zavody s tim nejezdi nikdo...asi proto, ze by vsechny s tak supr karou znemoznil  lol
mir s tebou  big_smile