1

Téma: TRAXXAS REVO/CEN GENESIS 46

Ahoj,
můžete mi svěřit svůj názor na tyto auta?

Viděl jsem nějaká videa Reva a zajímá mě, co je lepší a jestli se CEN dokáže chovat stejně (lépe) jako Revo.

Jaký je váš názor?

Díky

2

Re: TRAXXAS REVO/CEN GENESIS 46

Ahoj,

Viděl jsem nějaká videa Reva a zajímá mě, co je lepší a jestli se CEN dokáže chovat stejně (lépe) jako Revo.

Jaký je váš názor?

Díky

Podívejte se na videa Genesise:
http://www.astramodel.cz/video/cen_genesis_1.wmv
http://www.astramodel.cz/video/cen_genesis_2.wmv
http://www.astramodel.cz/video/cen_genesis_3.wmv
http://www.astramodel.cz/video/cen_genesis_4.wmv

Genesis je větší monstrum, než Revo. Genesis je 1:8, motor 7,5 ccm, hmotnost 7,7 kg -  Revo 1:10, 2,5 ccm, 4,2 kg. Takže těžko srovnávat, je to jiná kategorie.

3

REVU sa rozhodne Cen nicim nevyrovna.
Cen je tak akurat vacsi obor ale to je asi tak vsetko.
Cen nikdy nebude mat vlastnosti ako REVO.

4

Pánové díky,

ještě mám dotaz, čím je způsobeno u toho REVA, že se po skoku vždy srovná tak, že padá na všechny čtyři? A opravdu vydrží tolik, co na těch videích od TRAXXASu?

Je to dokonalostí auta nebo šikovností řidiče?

A když REVO pořídím, jsou to věci, s kterými mohu počítat od začátku (bez upravnav na autě) atd.?

Existuje mezi v teto kategorii něco lepšího, než je REVO nebo Gennesis(1:8).

Děkuji za názory

5

Jasne ze existuje! Savage!

6

Najdu na to někde recenzi nebo videa?

Prosim

7

Ani ve snu kamarade  smile

8

Najdu na to někde recenzi nebo videa?

Prosim

Kdyz budes hledat tak najdes. srovnavat Revo a Genesise nema smysl presne jak tu uz bylo napsano.
Zajed si nekdy na Open zavody, tam uvidis oba modely v akci vcerne Savazi.
Obrazek si musis udelat sam podle toho co te laka.
nekomu se libi kdyz je model poradne veliky, jinemu vyhovuje drobnejsi model. Nekdo rad skace velky skoky, jiny radeji jezdi na tratich pro buggy atd.
Jizdni vlastnosti vsech trech zminenych modelu se zasadne lisi.
O revu si pocti treba tady:
http://www.pitbullseden.cz/byps/Info.asp
a o savazich ti jsite refrence ostatni daji.

9

Ahoj, to znamená, že Savage neni lepší?

Můžete mi prosím poslat ještě nějaké vaše podrobnější názory?

Děkuju

10

Ahoj, to znamená, že Savage neni lepší?

Můžete mi prosím poslat ještě nějaké vaše podrobnější názory?

Děkuju

Jak říká ByPs - zajeďte si na závody - např. Czech Open - nejbližší v Mladé Boleslavi 24.9.05 - a tam se obvykle předvedou auta v celé kráse. Od Savage, přes Genesis 46, až po Enigmu XTR. Je možno se tam pobavit s majiteli o zkušenostech a hlavně vidět na vlastní oči auta v akci. je jasné, že spokojení majitelé budou svá auta a značky chválit a ostatní odsuzovat, takže vidět to na vlastní oko je nejlepší.

11

Ziadny majitel SAVAGE si nechce pripustit ze REVO je lepsie.

Pozri sa na ByPSovu stranku a precitaj si tento clanok: http://www.pitbullseden.cz/ByPS/ProcREVO.asp

su tam popisane veci ktore na inych monstroch nenajdes.

Inac ja mam REVO par mesiacov a za ziadny iny model by som ho nikdy nemenil. Vzdy ma prekvapuje svojou kvalitou....

12

To neříkej, podívej se na výsledky závodů a Savage se vždycky umisťuje. Když ne 1. místo tak druhé, nebo třetí. Hodně záleží na řidiči. Ale Savik je dobré auto.

13

Žádný majitel REVA nepřipouští, že Savage je dobré auto (krom ByPSe)a nejdou srovnávat.

14

To neříkej, podívej se na výsledky závodů a Savage se vždycky umisťuje. Když ne 1. místo tak druhé, nebo třetí. Hodně záleží na řidiči. Ale Savik je dobré auto.

Pozri sa trebars na Americke vysledky a tam zistis ze Savage za Revom zaostava...

15

Žádný majitel REVA nepřipouští, že Savage je dobré auto (krom ByPSe)a nejdou srovnávat.

Ja netvrdim ze Savage je auto zle. Ja tvrdim ze nedosahuje kvality REVA.

16

Pozri sa trebars na Americke vysledky a tam zistis ze Savage za Revom zaostava...

Když se podíváš na zahraniční výsledky v buggynách tak XB8(R) taky není na předních místech a je horší než ostatní? Nekoukej do USA, porovnávej doma.

17

Ahoj,

Jaký je váš názor?

Díky

Kupovat CEN ti urcite nedoporucuju,vlastnil jsem model GENESIS a byla to hruza.Auto poradne nikdy nejelo a za deset mesicu uzivani jsem mel sest reklamaci  sad .Momentalne pouzivam REVO a jsem maximalne spokojenej.Jizdni vlastnosti jsou uplne nekde jinde  smile .

XRAY NT1 PRO / Sonic 2,11ccm ProStock .12
Xray XB4
Spektrum DX3R

18

Revo má SUPER jizdní vlastnosti, na to má málo aut!!! A když se tam dá RB 3,5 tak není asi nic lepšího co se týká jízdních vlastností!

A co tohle za 17999,-- Kč ??

http://www.thundertiger-europe.com/index.php?id=42&backPID=2&tt_news=108

Je tam i video  big_smile

19

Pozri sa na ByPSovu stranku a precitaj si tento clanok: http://www.pitbullseden.cz/ByPS/ProcREVO.asp

su tam popisane veci ktore na inych monstroch nenajdes.

Inac ja mam REVO par mesiacov a za ziadny iny model by som ho nikdy nemenil. Vzdy ma prekvapuje svojou kvalitou....

Ahoj,
takže ses s nim spokojenej, jo? Viděl jsi videa na stránkách TRAXXAS?
Já si myslim, že to je něco nádhernýho, ale řekni mi:

Je možné dělat ty skoky s autem bez tunningu s původním nastevením nebo ho musíš upravit, aby bylo tak dobré?

Jak to, že se vždy po skoku stočí zpět na 4 kola?

Co si myslíš o systému pérování - přece jen je dost odlišné od Savage.
Mě přijde, že REVO musí být víc obratnější (ale nehrozí zníčení nápravy) oproti Savage?

Díky za příspěvky všem - všechno to pročtu.

Díky

20

Som nadmieru spokojny, je to kvalita, a vydrzi opravdu hodne.
Ja ho nesetrim a funguje stale na 100%.

Jasne ze som videa videl,to bol impuls aby som REVO kupil.  big_smile

No na skoky su vhodne vahadla P1, ktore su standartne montovane na REVE,
jak chces delat hooodne velky skoky budes potrebovat tvrdsie pruziny a hustejsi olej, to je otazka tak 800Kc. 

No to zalezi len na jazdci ako sa auto po skoku zrovna, ale REVO je super vyvazene takze sa to naucis velmi rychlo.Mne nato stacila jedna vyjizdka na BMX drahu.

System perovani je najvacsia zbran REVA, tolko nastavenia ako ponuka toto zavesenie, ti neponukne ziadne ine auto.  Tlmice su naviac ulozene tak ze su chranene oproti odletavujcimi kamenmi. Kedze su v tele auta tak tazisko je nizsie, a to ma za nasledok ze auto sa neprekacuje tam kde ostatne uz su davno hore kolesami.....

REVO je proste spicka.

Ak mas nejake otazky ohladne REVA skus napisat ByPSovi, on je tu siroko daleko najlepsi a najskusenejsi REVIckar... Aj mne dost pomaha.
cus.

21

Ahoj,
děkuju za vyčerpávající odpověď.

Zatim jezdim on road - spalováky(jsem začátečník), ale dost mě láká Off road, tak se ptám. Chtěl bych si něco pořídit.

To REVO mě zaujmulo na první pohled big_smile , tak doufám, že si ten sen splnim.

Zatim díky

22

Jezdil jsem se Savage rok několikrát týdně. Za tu dobu odešlo: 2x čelní kolo převodů (první mojí blbostí, druhé - protože tenkrat nikde nebylo a nechal jsem jej udělat z pertinaxu se prostě ohoblovalo) a volnoběžka na startéru. Jinak nic. Bylo to moje první auto a absolutně jsem něvěděl co a jak, takže jsem se mu nijak zvlášť nevěnoval. Nikdy se nic nezlomilo, neprasklo, neutrhlo. Kotrmelců ze svahu výšky druhého patra a kolmého tak, že bych ho stěží vylezl po čtyřech udělal Savík tisíce. Hned s celkem zanovním to kámoš poslal do stromu. Jiný zase v plné kládě trefil KOLEM!! kámen auto se roztočilo a spadlo ze srázu jako z prvního patra a do louže bláta. Ovšem zůstala na kolech (to bylo štěstí, to je fakt) takže jsem vzal od kámoše rádio, vyjel s ní zpátky k nám a ohledal škody. NULA! Motor dnes po cca 20 litrech paliva má pořád stejnou kompresi. To že bych měl dávat nějaký After Run a filtr neprat jenom proplachnutím palivem jsem se dozvěděl po skoro půl roce provozu. Na prvních závodech mi bohužel odešlo servo řízení. Po více jak roce originál ze sady RTR. Pak jsem se napřel jiným směrem a dalších závodů se už neúčastnil aktivně, ale skoro na všech jsem byl. NIKDY NEDOJELO ŽÁDNÉ REVO!
Neříkám, že je Revo úplně špatné. Na ježdění po ploše je asi lepší než Savage. Ale na vyblbnutí v těžkém terénu a co do spolehlivosti na ní nemá. Toť můj názor. Ušetřete sil zkoušet nějakou flame war. Tohle je můj názor a fakta. O tom nemá smysl se hádat.

23

Děkuju za názor.

Nesnažim se tu rozvířit nějakou hádku, ale jelikož jsem začátečník a tenhle styl mě dost láká, tak se snažím získat co nejvíce rad od uživatelů a odborníků-abych si pořídil nějaký kvalitní MT.

Jsem rád, ža každý názor - takže pokud by tu měl někdno ještě nějaké zkušenosti, tak budu rád, když mi je napíše.

Díky, Roman

24

Děkuju za názor.

Nesnažim se tu rozvířit nějakou hádku, ale jelikož jsem začátečník a tenhle styl mě dost láká, tak se snažím získat co nejvíce rad od uživatelů a odborníků-abych si pořídil nějaký kvalitní MT.

Jsem rád, ža každý názor - takže pokud by tu měl někdno ještě nějaké zkušenosti, tak budu rád, když mi je napíše.

Díky, Roman

Kdyz budes mit cas tak zajdi do Hobbyteamu se podivat na Losi Super Truck - LST.

http://masters.cz/dispatcher1.php?id=11076818513
http://www.hobbyteam.cz

25

nechtěl jsem psát, protože by to bylo bráno opět jako reklama! Ale dík