1

Téma: Regulator LRP vs. NOSRAM

Ahojky,
mam dotaz. Kupuji regulator a narazil jsem na dva typy, ktery se tvari naprosto stejne, vypadaji stejne, ale cena je jina.
Jeden je NOSRAM Matrix a druhy je LRP Sphere. Nekde jsem slysel, ze se to snad vyrabi ve stejne fabrice a tudiz je to jedno a totez.
Vite o tom nekdo neco??? Je to pravda a mam se v tomto pripade rozhodovat jen podle ceny???

Diky vsem

2

Re: Regulator LRP vs. NOSRAM

jasne jde o naprosto stejne vyrobky

3

Můžeš si ladit auto do barvy elektronikou big_smile

4

Ahojky,
mam dotaz. Kupuji regulator a narazil jsem na dva typy, ktery se tvari naprosto stejne, vypadaji stejne, ale cena je jina.
Jeden je NOSRAM Matrix a druhy je LRP Sphere. Nekde jsem slysel, ze se to snad vyrabi ve stejne fabrice a tudiz je to jedno a totez.
Vite o tom nekdo neco??? Je to pravda a mam se v tomto pripade rozhodovat jen podle ceny???

Diky vsem

Nejsem si úplně jistý, ale LRP poskytuje něco jako "celoživotní" záruku, NOSRAM možná ne. Ověř si sám.

5

No tak tomu se směji  big_smile
Obě firmy to mají lae je to bouda u obou firem na zákazníka!!!! Mimo jiné do ČR dovážím NOSRAM já, takže jsem vlastně teď proti sobě!

Nesmíš změnit konektory, nesmíš zkrátit kabely nebo přepájet, nesmíš smazat serové číslo na regulaci!!! A teď mě někdo řekněte při normálním provozu jestli tohle někdo dodrží!!!

Už jsme tu měli reklamaci na jeden motor a regulaci a byl vyměněn ZADARMO ale neuznaly změnu konektorů a to si servis NOSRAM naučtoval. Ale protože jsou mě tyhle pravidla nepochopitelná vzal jsem to na sobě 35EURO!!!
Ale říct zákazníkovy po koupy za 8500,-- že mě má dát 35EURO mě bylo dost blbé. Jinak motor jde jak HOVADO!!! Běží jich už cca. 15 souprav v ČR z mé strany. A zatím jen jedna reklamace  :cry:

6

No tak tomu se směji  big_smile
Nesmíš změnit konektory, nesmíš zkrátit kabely nebo přepájet, nesmíš smazat serové číslo na regulaci!!! A teď mě někdo řekněte při normálním provozu jestli tohle někdo dodrží!!!

Bylo mi divný, že by v tý doživotní záruce nebyl nějakej pes zavšivená!

7

To je doživotní záruka! Ale na ten výrobek. Když se rozbije a chceš ho reklamovat, tak ti výrobce řekne, že umřel a tudíž je po záruce. Logické ne?

8

No když s tím přišly, tak jsem říkal. Tak a GM regulace se neprodá už žádná.
Ale po pár případech kde lidi tady v ČR čekaly i 1/4 roku na reklamaci nebo opravu se ukázalo že doživotní reklamace je k ..... !

Reklamoval jsem u NOSRAM jen z mého prodeje Matrix a Strom a jak jsem psal reklamace uznána ale ne změna konektorů.
Jinak jsem řešil opravy a reklamace za starého importéra a tam bylo vždy vše uznáno ale bylo to zpět do 2-4 týdnů. Vše posíláme ihned EMS poštou do NOSRAMU jedno jestli je to jeden kus nebo padesát. U Graupnera to děláme 1x týdně v pátek a když je třeba něco rychlého tak se to posílá opět hned.
Do zahraničí vše odchází EMS poštou big_smile Takže si v německu nemůžou stěžovat že to dostanou pozdě. Do 24-48 hodin to mají na stole.

9

takze u ktere znacky si clovek smi zkratit kabely na reglu a napajet si na ne vlastni konektory aby pritom neprisel o zaruku?

o JeTi se to obecne vi

10

takze u ktere znacky si clovek smi zkratit kabely na reglu a napajet si na ne vlastni konektory aby pritom neprisel o zaruku?

o JeTi se to obecne vi

U veci koupenych v CR mas standardni zaruku 24 mesicu na skryte zavady nebo pokud zarizeni (pristroj) nedosahuje pozadovanych parametru. A to je bez diskuzi. Co dava nekdo navic - Life Time Warranty - pak je nunto dodrzet jejich podminky. Nadstandardni zaruka neni vynutitelna pokud nejosu dodrzeny jeji podminky. (Toto je laicky vyklad pravniho nazoru).

11

No a pak jeste pristupuje oblibena finta interpretace terminu LIFETIME WARRANTY. I kdyz normalni smrtelnik si to prelozi jako dozivotni zaruku, tak v interpretaci vyrobce to v naproste vetsine znamena, ze zaruku poskytuje po dobu zivotniho cyklu vyrobku, nikoli cloveka. Takze po stazeni produktu z trhu lifetime warranty zanika a pokud vyrobek neni ve standardni zaruce dane zakonem, tak mame stejne smulu.....

12

Ja si myslim, ze Patrik to napsal dost jasne, je to jen nalepka aby ziskaly zakaznika. S neomezenou zarukou jak by spravne melo byt, nikoli lifetime warranty  jsem se setkal a muzu ric ze byla  (je) naplnena, nicmene nebavime se o polozkach nekolik tisic ale trosku vice. Ono ve svete se takove ragulatory stale berou jako spotrebak shori - tak shori koupim si novy reklamovat neni co a rek bych ze vyrobci modalareskeho zbozi na to celkem hresi.

13

Ono ve svete se takove ragulatory stale berou jako spotrebak shori - tak shori koupim si novy reklamovat neni co a rek bych ze vyrobci modalareskeho zbozi na to celkem hresi.

praveze jak kteri...

14

např u GM regulace můžeš dělat s kabely a konektory co chceš. Stačí když máš vyplněný garanční list který je na obalu regulace a druhý jako pojistka je v orig. návodu.
Otevřeně k těm regulacím! pokud se člověk o ně dobře stará znám regulace 5-8 let staré a fungují jak víno. A to neplatí jen o GM ale i o LRP nebo NOVAK.
Profíkové si stejně kupují každý půl roku nový, takže tam nikdy k žádné reklamaci nepřijde big_smile

15

Acid napsal:   

Na sto pro. u Corally. wink

16

Jo platí to i u Corally a KoPropo, dle mě také u Hitec, MGM, JETI atd. Ale bohužel ne u LRP a NOSRAM.
:cry: