1

Téma: Lestr Cup vs XRay Challenge

Krásnou ukázkou neschopnosti domluvit se je kolize nyní ohlášeného termínu 1. závodu Lestr Cupu v Praze s již dlouho oznámeným termínem 8. závodu XRay Challenge a to 15.10.2005. Myslím, že je to velká škoda...

2

Re: Lestr Cup vs XRay Challenge

nj, 10.9. zas kolidoval XCH Morava s MCR..

3

Krásnou ukázkou neschopnosti domluvit se je kolize nyní ohlášeného termínu 1. závodu Lestr Cupu v Praze s již dlouho oznámeným termínem 8. závodu XRay Challenge a to 15.10.2005. Myslím, že je to velká škoda...

Jako postesk to beru, jako kritiku ne - asi malo kdo tusi jak je slozite ve sportovnich halach sehnat terminy natoz pak koordinovat terminy s jinymi zavody.

To se to kritizuje nekoho kdo neco dela pro ostatni ze? A ze je soubeh terminu ...

4

Myslím, že to JT vystihl. Pořadatelé by určitě byli raději, kdyby vhodný termín sliboval větší účast, ale ne vždy se to podaří. Letos se snažím i já něco pořádat a je to o hodně složitější než napsat na web přijeďte tehdy a tehdy, tam a tam.

5

Myslím, že to JT vystihl. Pořadatelé by určitě byli raději, kdyby vhodný termín sliboval větší účast, ale ne vždy se to podaří. Letos se snažím i já něco pořádat a je to o hodně složitější než napsat na web přijeďte tehdy a tehdy, tam a tam.

No právě to jsem měl na mysli - 2 závody na jeden termín v Čechách. Většina asi jezdí českou část XRay Challenge pravidelně a z Moravy asi moc lidí do Prahy nepřijede...