Téma: eloxování hliníku
Nezná někdo firmu, která by za rozumný peníz eloxovala hliník? Popřípadě její www stránky? Díky za odpovědi.
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Nezná někdo firmu, která by za rozumný peníz eloxovala hliník? Popřípadě její www stránky? Díky za odpovědi.
takovych firem je spousta, z jake lokality by mela byt?
Přihřeju si polívčičku - KLADNO.
Vím tady jen o jedné a tam mě řekli, že tak pidi věci nedělaj. Propadlo by jim to nějakým sítem. Prý.
Pokud budeš o něčem vědět ...........
Přihřeju si polívčičku - KLADNO.
Vím tady jen o jedné a tam mě řekli, že tak pidi věci nedělaj. Propadlo by jim to nějakým sítem. Prý.
Pokud budeš o něčem vědět ...........
jak vidis v infu, jsem ze Vsetina.. tady mam znameho modelare v galvanovne
....ptal ses na lokalitu....
Měl bych takový dotaz - je to sice opak původního tématu, ale jednak je tento thread už mrtvý a druhak to s tím zcela souvisí
Takže se ptám - věděl by někdo jak se zbavit eloxu na hliníku? Mám na hlavě motoru červený elox a chtěl bych jinou barvu, tak se potřebuju zbavit toho původního. Napadá mě leda tak opískování, ale to mi přijde docela zbytečně drastické... :?
Ciste teoreticky me pri pohledu na postup napada "preeloxovani", pred samotnym barvenim se totiz ten povrch musi pripravit (chemicky), tim by se mozna dal odstranit puvodni elox...
Ciste teoreticky me pri pohledu na postup napada "preeloxovani", pred samotnym barvenim se totiz ten povrch musi pripravit (chemicky), tim by se mozna dal odstranit puvodni elox...
To je fakt, to mě nenapadlo... 8) No snad to tak půjde, uvidím. Nebo zjistit jak se to dělá...
Po usilovném pátrání v mém okolí (královehradecký kraj) jsem nakonec začal pátrat po celé republice, a jedinou firmu, kde mi nakonec vyšli vstříc i s kusovou zakázkou je firma Galvanika Fiala v Praze, zde je odkaz http://www.aa.cz/galvanika/index2.htm . Zavolal jsem, zboží poslal, naeloxovali mi ho a poslali zpět. Vše bylo OK, trvalo to celkem 5 dní.
Jenom doporučuji aby každý kdo si chce něco naeloxovat, povrch předem očistil (nejlépe vyleštil) a teprve poté jej poslal. Na výsledný barevný odstín se podepíše též různé chem. složení eloxovaných dílů.
Přeji všem při zkrášlování svých podvozků mnoho úspěchů.
A jak to vypada s cenama? a mas fotky treba? toho co sis nechal eloxovat
jestli muzes, nahod nejake foto vysledku
tak tady je vysledek meho snazeni:
http://rcautatrutnov.wz.cz/podvozky_elox/Factory/www/
http://rcautatrutnov.wz.cz/podvozky_elox/Racer/www/
neeloxovani všech dilu na oba podvozky vyšlo na cca 200,- Kč + poštovné
dik za info
vypada to velice zajimave,
cena take slusna, cekal jsem ze si reknou vic
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.