1

Téma: Návod na HPI Baja 5B SS

zdravim, nemate niekto cesky navod na baju SS? dik

2

Re: Návod na HPI Baja 5B SS

Vždyť je to samý obrázek wink na co český návod? 8)

3

Asi tak nějak...v češtině jsem ho ani neviděl.

4

Ako to, že nemáš návod ked v tvojom e obchode Baju ponúkaš?  :cry:

5

Návod je obrázkovej a vemi dostatečný nezdá se ti?Je to pro děcka.Jestli s tím máš problém tak je to bohužel jen tvoje věc.My ji máme v komisním prodeji a rozhodně se nemusíme nikomu zpovídat wink
Kdyby si se radši vyjádřil co tě zajímá nebo co potřebuješ.

6

Ako to, že nemáš návod ked v tvojom e obchode Baju ponúkaš?  :cry:

A co je ti do toho? I kdyby ho mel tak ti to muze byt volne. Koupis si karu venku a pak places ze nevis jak sundat kolo? :twisted:  big_smile

7

Dneska jsem začal krasavici stavět a mohu potvrdit, že návod by zvládlo fakt i děcko wink

8

Máš pravdu, zvládlo by to i děcko. já jí taky dneska dostavěl, jen jsem byl trošku překvapenej, že mi zbylo pár dílů a nevěděl jsem kam s nima  big_smile třeba ještě ted nevím, kam patří umělý díl číslo 85422 položka 5. jinak stavebnice je fakt propracovaná, vše pasuje jak má. Ještě zítra koupím servo brzda-plyn a můžu vyzkoušet, jak to jezdí.

HPI baja 5bss

9

Ten přebývá stejně jako pár jiných dílu, který v přehledu dílů nejsou vybarveny šedinou wink ale jsou bílé

10

jj třeba díly tlumičů RTR sady kde se tuhost tlum nechala stavět z venku otočením. A pár blbůstek nic mi neříkajících big_smile