1

Téma: Novinka od Team Associated

http://www.teamassociated.com/shusting/CatalogHub/kitspecs_18b/kit18b.htm

2

Re: Novinka od Team Associated

Vypadá to pěkně, ale že už se s těma off-road osmnáctinama řádně roztrhnul pytel. M18T to bude mít na trhu asi celkem těžký. wink

3

Myslím si že asi jediný X-ray je jako jediný vymakaný v každém detajlu...
Viz.výsledky GP Třebíč tam X-ray neměl ani ve snu konkurenciu.
Vždyt já jsem s ním získal TQ bez jediného tuningu wink

Jinak to Asso je na pohled zajimávé,akorát ty disky jsou okopírovaný od Juraje... :twisted:

4

jinde zase vladnou Assa..

5

Myslím si že asi jediný X-ray je jako jediný vymakaný v každém detajlu...

No srovnávat buggy a truck mi přijde mírně řečeno scestné. Nemluvě o tom že nikdy nic není vymakané a dokonalé. Ostatně proč by jinak Hudy proháněl v neděli na Lestru ten téměř k nepoznání otuningovaný truck, kdyby to s číms vyhrál bylo tak super vymakané. wink
Ostatně konkurence může být jen tam kde je více značek pohromadě a to se obávám že u nás moc neplatí.
Abych doplnil moji předchozí poznámku, neposuzoval jsem kvalitu (o té obvykle u Xraye není třeba moc diskutovat) jen jsem konstatoval, že je trh poměrně přesycený a ne každý si koupí každé nové auto které se objeví, byť je to kvalitnější produkt než ty předchozí. big_smile

6

Ano uznávám že stím vymakaný jsem to asi přehnal! Ale měl jsem na mysli že porovnávat např.LOSI mini-T je asi úplná blbost!!! A ví to každý kdo vyděl závětečné finále v Třebíči.Jak jsme se schválně rozjížděli proti tomu největšímu skoku jen aby to co nejvíc zkočilo.(A to když stím udělal ten jeden SLOVÁK s losinkou tak při prvním dopadu mu vypadla spojovačka nebo se s tím něco stalo...)

Chci tím tedy říct že auto X-ray M18T je schopné vyhrát v základu.Já jsem měl doma právě tu již zminovanou LOSInu a v celkovém poměru to ani nemá cenu porovnávat o jaký kus je X-ray dál!  (Tímto nechci říkat že je jedno z aut lepší nebo horší ale to že tam byly značky ASSO LOSI a X-RAY a ty jak psal Jirka Toman v závodě dominovali! wink

(JE TO JEN MŮJ NÁZOR TAK TO PROSÍM RESPEKTUJTE!PŘEDEM DĚKUJI.)

7

Už kdysi dávno jsem někde napsal že Losi Mini-T je jen o trochu lepší hračka, na M18T asi vážně mít nemůže. V tom s Tebou určitě souhlasím. big_smile

8

Myslím si že, mohu porovnat vlastnosti ASSA a X Raye, protože dvě ASSA v tuningu mají kluci Stodolovi z Vizovic a já s kámošem máme X raye v základu. ASSO vtuningu má určitě lepší vlastnosti než XRay v základu.Ale jen po výměně pružin za tvrdší se XRay s ASSEm skoro srovnal.Co potom až se to vytuninguje víc.Jenom se bojím,aby se pořadatelé závodů neshlédli technických pravidel na Slovensku a neudělali ze závodů trucků XRay cup.Říkám to i přesto,že mám XRaye. Jsem za otevřené závody onezené jen rozměry,baterieni(povolil bych i 2 Lixxx) a maximálními rozměry(viz. pravidla pro trucky v seriálu ZVK 2005-2006).

9

Místo jedněch "rozměrú" čtěte" motory(max 300 i střídavé ve velikosti 300).

10

Faktická poznámka pro adminy:
Nechcete toto vlákno přesunout do sekce 1:18 a víc ofroad? Pouze pro přehlednost.

Hezký zbytek dne přeji. MiKy; http://mkmiky.wz.cz

11

"Jonasi" máš moje sympatie na pohled ztvárnění pravidel. Čas ukáže, jestli zvítězí lobisté či rozum.

Hezký zbytek dne přeji. MiKy; http://mkmiky.wz.cz

12

Faktická poznámka pro adminy:
Nechcete toto vlákno přesunout do sekce 1:18 a víc ofroad? Pouze pro přehlednost.

moje chyba, presunuto

13

No srovnávat buggy a truck mi přijde mírně řečeno scestné.

V tomto prípade sa to myslim dá, pretože Asso 18T a Asso 18B sa lýšia len minimálne: kolesá, karoseria, krídlo. V ostatnom sú úplne totožné.

14

Tak co? Uz ho nekdo vlastnite? Zajimaly by me nejake zkusenosti. S klukama planujeme, ze si nejake kousky dovezeme. Rad bych vedel, na co si dat pozor atd. Predem diky wink

15

Jo jo!! Uz ho mam asi mesic, je to paradni vychytavka ta kastle buggy ale jinak podvozek je opravdu stejny s RC18T a pripada mi ze s kastli T je mnohem hezci (mam kastle obou i kola T a B). Kupoval sem to primo jak RC18B a po par dnech jezdeni se mi prestala B kastle libit. Takze kdo uvazuje o koupi, tak jedine kvuli 1:18 buggy zavodum, jinak at jde spis do klasiky RC18T, verte mi  wink

16

souhlasim.......... take se mi mnohem vice libi karoserie MT.... nicmene muj stajovy kolega chce za kazdou cenu buggy, takze mi zezbyva nic jineho nez se prizpusobit..... pokud teda chci jezdit stejnou kategorii co on. lol

17

Jo jo!! Uz ho mam asi mesic, je to paradni vychytavka ta kastle buggy ale jinak podvozek je opravdu stejny s RC18T a pripada mi ze s kastli T je mnohem hezci (mam kastle obou i kola T a B). Kupoval sem to primo jak RC18B a po par dnech jezdeni se mi prestala B kastle libit. Takze kdo uvazuje o koupi, tak jedine kvuli 1:18 buggy zavodum, jinak at jde spis do klasiky RC18T, verte mi Mrkající

Celkem by me zajimalo jaka je pouzita v RTR elektronika, zdali je vubec pouzitelna nebo radeji jit do faktory kitu a elektroniku poridit vlastni. Co podvozek, jake mas zkusenosti? Setkal jsi se z nejakou zaludnosti na co si dat u tohodle podvozku pozor?

18

presouvani prispevku provest nemuzu, muzes je zkopirovat do noveho tematu a tady je pak vymazu

hotovo... muzu tedy poprosit o promazani?

19

fertig