Téma: Problem s FG Baja
Ahoj. Koupil sem baju z druhe ruky a teď mi začina blabnout když zabrzdim tak mi chcipne motor nevite co by stim mohlo byt?Moc děkuji za rady.
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Ahoj. Koupil sem baju z druhe ruky a teď mi začina blabnout když zabrzdim tak mi chcipne motor nevite co by stim mohlo byt?Moc děkuji za rady.
A jinak to volnoběh drží?
Případně, zkus znova seštelovat motor na tovární nastavení a nastavit volnoběh
rekl bych praskly perko ve spojce
Jo volnoběh to drži motor mam seštelovany dobře. Dokud nezabrzdim tak motor šlape dobře zabrzdim a začne se dusit když stihnu přidat plyn tak nezdechne. Ještě se podivam na tu spojku.
Jak máš táhlo na plyn tak může zatlačit plyn moc do nuly a tím pádem se ti začne dusti a chcípne. To mi taky dělalo když jsem vytáh servo a dal ho tam zpátky a natočil trošku jinak tisícihran
zatlacit plyn moc do nuly nejde, protoze tam by prave mel byt volnobeh, takze i kdyz ma minimum na servu nemuze to chcipnout
A dolazoval si šroubek volnoběhu? to je ten co je pod ním pružina.
Spojka je dobra a motor mam seřizeny akorat když zabrzdim tak chcipne.
No dyť to píšu....je to doraz volnoběhu a pokud není nastaven tak ti při bržde auto chcípe tak se na to podívej.
Je to ten větší šroubek než jsou trysky.
motor mam vyštelovany jezdim normalně na plny koule přidavam ubiram plyn motor šlape jak hodinky jen na brzdě zdechne.
taky se my to stavalo kdys sem tam zandal servo a blbe tisicihran
Ale tím šroubem volnoběhu to být taky může. protože serrvo vnule ho drží akorát a jak ho potlačí tak se dostane na doraz a zdechne. A když by nechal táhlo jenom tak tak to ani nenastartuje
Jak už tu psali všichni je rozdíl jestli ti volnoběh drží servo (když se přesune na brzdu tak to zdechne) nebo jestli ho drží ten volnoběhový šroubek na motoru (to se táhlo plynu opře o tenhle šroubek a můžeš brzdit jak chceš a motor si bublá tu svoji)
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.