Téma: aky motor?
Aky motor pouzivate alebo kolko zavitovy je najvhodnejsi prip.bezuhlikovy?
Vdaka
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Aky motor pouzivate alebo kolko zavitovy je najvhodnejsi prip.bezuhlikovy?
Vdaka
Bezuhlíkový ne - moc kope... a používáme od 17ti do 27ti závitů dle tratě.
co robi? 8O kope, som myslel ze sucasne bezuhlikove sa spravaju ako uhlikove priebehu krutiaceho momentu apod.
A dal by se jezdit drift i s motorem MIG 500 turbo race ???
I s MIGEM kluci jezdí závody a v pohodě...
muzes pls. vysvetlit to "moc kope"?
my v teamu jezdíme na Nosram Storm Evolution 6.5T a to je fakt hodně dobrý na drifty,dobře se to urve a drží.
my v teamu jezdíme na Nosram Storm Evolution 6.5T a to je fakt hodně dobrý na drifty,dobře se to urve a drží.
Nic nemam proti ozivovani tematu ,ale koukal si se na datum ,na ktere odpovidas? Posledni prispevek je strary jak Alabama 8)
Nic nemam proti ozivovani tematu ,ale koukal si se na datum ,na ktere odpovidas? Posledni prispevek je strary jak Alabama 8)
sorry já si toho nevšim sem tu novej .Ale jinak myslim že to zas tak nevadí ne jenom sem odpověděl co puívám za motor.
sorry já si toho nevšim sem tu novej .Ale jinak myslim že to zas tak nevadí ne jenom sem odpověděl co puívám za motor.
Vsak ja proti tomu nic nemam ,ja si rad prectu nove prispevky ,alespon se priucim
Jinak te tu vitam a jak uz tu nekdy nekdo rekl "vybral sis ten nejlepsi konicek na svete"
2 Duke - moc kope je to že ti vystřelí rychle. A tím pádem moc kope. Uhlíkáč se roztočí pomaleji než stříďák.
Zdarec hele de driftovat s motorem Mabuchi 540???? A kde ste sehnali toho Nosram Storm Evolution 6.5T ??? Thx
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.