1

Téma: Tamiya TEU-101BK vs.V10 Spec.4 19x2

Čau , tak jsem  nedal na rady tady na  foru ,,,a dal  jsem do svého TT-01D V10 Spec.4 19x2 .
A Auto ujelo asi 4m a regulátor se vypnul  :twisted:  :twisted:  :twisted:

Akorát jsem čekal jiný průběch , že budu jezdit cca 10min a pak se regl přehřeje ,ale až takhle to jsem nečekal....
Regl studenej ,ale 4 m se vypnul

Dělá to kvůli tomu , že mám slabej regl , nebo tam mám jinou závadu na Sport Tuned to běhá jak hodinky  :boohoo:

Po těch 4m jsme měl teplou bateii,a teplý kabele napájení což se mi přijde taky  divný  :cry: 

Ještě  ten novej motor V10  jde daleko víc těžko a taky jsou cejti jak krokuje podle ložisek,,,,
To můj sport tuned jde uplně lehce  8)

Takže nevím čim to bylo , měl jsem za to že by to teoreticky měl zvládnou ten regl je od 18 závitů a tohle je 19 ::

Moc děkuju  v rc začínám....

2

Re: Tamiya TEU-101BK vs.V10 Spec.4 19x2

Čau , tak jsem to nakonec rozchodil , v motorku byla nějaká špona nebo co takže jsem ji vytáhnul, pak jsem namazal osičky silikonovým olejem,a nechal jsem ho chvíly  běžet na prazdno ....a nakone jsem ho dla to auta, a jezdí smile sice jsem jezdil jenom cca 20 min něž se mi vybila baterie LRP 3000mA , a taky ve  vysílačce prostě pech , takže zítra to pujdu ještě prubnout smile

NA reglu mám dva chladiče na čipy paměti  např ram nebo grafiky od primecooler  8ks za 100kč smile
Snad to bude stačit smile