1

Téma: Tamiya TT01

Konečně jsem se rozhodl koupím si tt01 a to z toho důvodu že se dá levně pořídit a je na to hafo nahradních dílů!! Ale mam ještě jeden problém, neznáte někdo stránku kde bych kommplet rtr koupil?? nechci nový ale z bazaru?? Díky před pokud možno napiště odkaz!

2

Re: Tamiya TT01

z toho důvodu že se dá levně pořídit a je na to hafo nahradních dílů!!!

Hafo náhradních dílů? Na PTA3 seženeš všechno co potřebuješ. Jestli chceš tunit a kupovat předražený AL díly, tak prosím! Ovšem potom rozporuju tvoje "levně pořídit". Aby ti TT-01 kvalitně fungovalo, nacpeš do toho dvojnásobek ceny auta.

3

tak to uz si radsi kup ansamann ARE1, i ten je lepsi nez tt-01

4

Já bych spíš řekl nech si PTA

5

Já bych spíš řekl nech si PTA

Naprosto souhlas!

6

Na ale alu dily koupim v dnestni dobe na to auto hodne levne se kukněte na modelbazar a nejaky typek z Prahy to tam nabízi levně uplně nowe!

7

a jake alu dily potrebujes?

8

No nepotčebuju ale mě se to líbí na tom tt a mrzí mě to žě takové díly nejsou i na PTA3!

9

videl jsem takove tt-01, vsechno z hliniku, melo to ale vadu moc nefungovalo a pri sebemensim narazu se trhaly zbyle plastove dily

10

Tak ted jste mě dosta
li,byl jsem taky rozhodnutý koupit si Tt01 ale ted jsem zviklany.Mělo to být moje druhé auto (prvni je monster s metylakem) ale ted jsem si chtel trošku zazávodit s onroudem (a hlavně s elektrou,je to asi divne ze po spalovakach chci zase prejit na elektry ale ten metyl mě prostě nebavi,modelů mám více hlavně lodě).Chtěl jsem si občas zazávodit v nějaké levnější kategorii a ted jsem z toho zmatený.

11

Na ale alu dily koupim v dnestni dobe na to auto hodne levne se kukněte na modelbazar a nejaky typek z Prahy to tam nabízi levně uplně nowe!

To jsi mně rozesmál  lol  ,  jsou na to ALU díly a to se mi líbí, to chceš opravdu zbytečně utrácet za zbytečný ALU díly, koukni se na závodní podvozky, Xray, Team associated, Yokomo... většina dílů jsou z plastu nebo uhlíku, z ALU je většinou jenom držák motoru a držáky ramen. Ale jak chceš je to tvoje volba a tvoje peníze  roll

12

No to jsou teda mamka mi už jako malemu řikala že budu bavoč tak ted to rozjíždím!

13

to L3MUR:Hele koupime  ty TT 01 oba najednou třeba dostanem množstevní slevu big_smile

14

Nebo nam je daji zadara ! hej ale tohle forum je drsne jeden mi napsal jo to je vpoho a druhy pravy opak tak podle koho se mam řídit když v tom nejsem zas taky odborník! :evil:

15

proste nekupuj TT01! je to levny shit ktery te vyjde na hodne penez.. kup jak ti radi radeji to kyosho.!

16

No já to pochopil tak, že to Kyosho už má a chce se ho zbavit a místo toho koupit TT-01 roll
Pokud to chceš na machrování, tak s TT-01 v hliníku toho moc nenamachruješ lol

17

No ja už ho mam asi 2 roky ale chci ted neco nowe tak co??

18

fakt to je s tím podvozkem TT 01 tak špatné?

19

No ja už ho mam asi 2 roky ale chci ted neco nowe tak co??

třeba TB-02, asso TC4, Yokomo MR-4 TC,ale co ti vadí na PTA že chceš měnit, když vynechám vůle ,který se však dají vyřešit na přijatelnou hladinu

20

Hlučnost, porad s tím něco je ! je to prostě stary šrot!!

21

a co treba ta-05 wink

22

PTA3 ma par problemu - je to relativne levnej podvozek. Momentalne jsem ve fazi zjistovani par drobnosti co by mohlo celkem dost ten podvozek pozvednout.

1) diferencial z TF5 -> kovany + pridavna osa co vymezuje vule v diferakach -> slibuji si nizsi hlucnost a hlavne konec kmitani unasecu a s tim spojene vypadavani kosti.

2) Ccka a naboje kol z TF5 hlinik -> z duvodu vymezeni vule

3) Najit nejaky jiny servosaver (hlinik/uhlik) ten co tam je ma nejvetsi podil na tom ze jsou vule v rizeni.

Zbytek si myslim je celkem vyhovujici na auto tehle cenove ...

23

Hlučnost, porad s tím něco je ! je to prostě stary šrot!!

Tak až se rozhodneš PTA prodat, pošli mi SZ za kolik, jo?  lol

24

jj poslu!

25

PTA3 ma par problemu - je to relativne levnej podvozek. Momentalne jsem ve fazi zjistovani par drobnosti co by mohlo celkem dost ten podvozek pozvednout.

1) diferencial z TF5 -> kovany + pridavna osa co vymezuje vule v diferakach -> slibuji si nizsi hlucnost a hlavne konec kmitani unasecu a s tim spojene vypadavani kosti.

2) Ccka a naboje kol z TF5 hlinik -> z duvodu vymezeni vule

3) Najit nejaky jiny servosaver (hlinik/uhlik) ten co tam je ma nejvetsi podil na tom ze jsou vule v rizeni.

Zbytek si myslim je celkem vyhovujici na auto tehle cenove ...

A maš to už ozkoušene že to na to bude pasovat??