1

Téma: Czech Open Tojice u Nepomuk

Chtěl jsem poděkovat,
pořadatelům z Tojice za velikou snahu pořádat závod i přes nepřízeň počasí. Bylo mi velice líto, že jsem si mohl odjet pouze jednu rozjížďku na trati, která nemá skoro v Čechách konkurenci. Musím říci, že jsem netušil, že v tak malé vísce se dá postavit, tak pěkná a velká dráha. Doufám, že pořadatelé a závodníci nezahořknou a znovu se tam sejdeme.

S pozdravem Š

2

Re: Czech Open Tojice u Nepomuk

Za klub musim poděkovat za pochvalu tratě a našeho snažení.Budu rád tlumočit.
Počasí si holt vybralo svuj extrémní příděl i když to v jednu chvíli už vypadalo nadějně.Aspon že případně chutnaly klobásy.Prej zmizely všechny  wink  v žaludcích jezdců.

3

No ja jednu malou vytku mam. V te nejzassi leve zatacce, neni videt model smile Ale jinak draha OK.

4

Mantinely budou přes zimu sníženy,aby se viditelnost auta zlepšila i v dalších pasážích.

5

Dráha je tam opravdu moc pěkná a je předem víceméně jasné, že příští rok tam budeme jeden, spíše dva závody mít.
Mimochodem to počasí si snad udělalo srandu, nebo jak to říct. Celou sobotu lilo jako z konve - jediný den! Hergot...

6

No,ja kdyz sem se vzbudil a videl jak je v nedeli ,tak sem byl fakt nasr....

7

No musím říct, že na Mořině nám dokonce mezi 10 a 11-ou hodinou svítilo chvíli sluníčko. Ale pak už jen lilo a lilo takže v 13:00 jsme to odpískali.

8

Tady to bylo zhruba taky tak.A když mi v neděli večer psal kluk od Tachova,že tam skoro ani nekáplo,tak jsem byl na prášky  8)  Ale holt soudruzi to už nemaj tolik zmáknutý,aby větru dešti poručili  lol  Drsný kapitalismus a podle toho i počasí.

9

Počasí mě dost sklamalo, protože dráha je fakt luxusní, v neděli sem si alespoň trochu spravil chuť a zašel tam zajezdit. Těšim se na další závody do Nepomuka.

10

Uz se tesim  na pristi rok , letos nakam na baraku tak zavody nic moc :evil: