51

Re: HBX Racing Car

prohlasuji ze koupim PTA3!!!

52

ale to by melo jít napasovat koukni tady http://elva-elektro.cz/HBX%20Fabia/skoda_fabia_WRC_evo_I_HBX.htm

53

ted sem to zkousel je to asi o 5mm kratsi:(
uz si obednavam PTA3 a vzhledem k tomu kolik k tomu mam dilu budu happy:D

54

myslím,že je to zbytečné...si objednej ten origo díl a máš klid,nicméně koukni na ten odkaz a pročti si to. A napiš jim co a jak,oni ti určo poskytnou info jak to tam dopasovat

55

toe fakt no ale na elve elekt*o to nemaj a ty myslis ze ten kluk cos mi posilal tu adresu ho mit bude??bodnul by kovovej:d

56

zavolej mu uvidíš,on mi psal,ža buudou vyrábět svoje tuningové doplnky a něco i kovové.Hele já na to ted koukal a nevidím problém to tam dopasovat jen vytočíš víc štelovací hřídel řízení?!

57

to je prave taky kratky:D leda si ho udelat noo..ale ted si pisu s nejakym panem a muzum mit PTA3 za 2000..slusna cena ne..teda bez elektroniky

58

koukni na elvě na nahradní díly na final monstra a tam maj kovové klouby,ty by tam mohli jít.

59

to záleží na tobě, já bych ty prachy investoval jinam smile le je to tvá věc

60

panove, co si tyhle pro vsechny jiste zazivne vymeny informaci resit po SZ? Cela stranka je zadelana vasi soukromou konverzaci a pro ostatni efekt nula 8O

61

ano neni problem:D nechal jsem se unest:D HBX versus KYosho PTA3 vyrovnany souboj ale kdyz se neco rozbije...:D

62

jj taky se omlouvám  :oops:

63

Hele já mam tu fábii a nemůžu si stěžovat.......díly se sehnat daj.Napiš mi na icq 299463334 a já ti pošlu stránky kde se to dá sehnat....(díly)

64

Tak tuhle ffábku mam.Jede dobře ale dávaj kní blbý baterky.Maj blbě udělanej že nemaj zakrytý holečka z motoru a stalo se mi že se mi zaklínil kamínek tak sem si udělal kryt z víčka.

65

Tak tuhle ffábku mam.Jede dobře ale dávaj kní blbý baterky.Maj blbě udělanej že nemaj zakrytý holečka z motoru a stalo se mi že se mi zaklínil kamínek tak sem si udělal kryt z víčka.

Ahoj, mám Mad Truck Henglong Haiboxing, zkoušel jsem na něj i silniční pneumatiky a taky mě to chytlo, takže  časem asi pořídím i racer od stejný firmy, je to tenhle podvozek o čem se tady bavíte?

Nevím jakej je rozdíl mezi Henglong a Haiboxing, sou to dvě firmy a nebo jedna?

http://www.kdosihrajenezlobi.cz/catalog … cts_id=542