Re: CO TOHLE?
aspoň jsem ji už viděl, ale už se nedá sehnat. já mám doma mustr na desetinu ale ještě jsem se nedokopal k tomu ji udělat
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
aspoň jsem ji už viděl, ale už se nedá sehnat. já mám doma mustr na desetinu ale ještě jsem se nedokopal k tomu ji udělat
felicia není. kdysi ji možná dělal airdesign ale pochybuju že už ji někdo má
felicii nikdy nikdo nedelal
Airdesign ji před dár lety dělal.
Kámoš jí má doma totálně rozsekanou bo sní lítal závody. Holt to odnesla
nechce ji prodat??
felicii bych bral
nebo Volkswagen Golf II nebo VW Golf IV.
Golf 4 je Ebayi
a jak se pres to nakupuje?
Skoušelsem se mu dovolat, ale nebral mobil tak uvidíme jestli se jí bude chtít zbavit. Leží mu tam už 3 nebo 4 roky a nic sní nedělá a má ji danou an jedno WRC autě s kterým jezdil kdysi tak uvidíme.
to Rambo. pamatuj - ptal jsem se první
hele jak se nakupuje pres to ebay, a posli mi pls odkaz na tu kastli golfa, nemuzu ji najit.
no čuměl jsem na něho ale teď ho zaboha nemůžu najít. jen mě napadá. proč je u nás tak málo kastlí??? na ebayi jsou trabant, brouk, renault laguna atd atd.
lol, tak zkus prosimte hledat, kdyztak posli do SZ
Tak na Prvním závodu Moravskoslezského poháru letos v tělocvičně jel aji trabant
jo toho uz sdem taky videl
no dalo by se stim jezdit drift??
Ja ten podvozek mam taky myslim ze uz 2 roky a drift jsem s tim už zkoušel a jelo to teda senza!!Taky se podivej na tu podobu mezi yokomo drift autem!
http://rctuningcars.blog.cz/galerie/rc-modely/32200787
Podoba být může, ale ty vlastnosti už jsou úúplně někde jinde :-D ;-)
No to je sice pravda ale jak s tim nekdo umi tak je to taky o necem jinem !! a taky o tom na cem jezdim a jak je to serizene!!
To je pravda, je to i o rukách. Někdy jsou lidi lešpí s TTčkama, oproti lidem s Yokomem.
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.