Téma: nitrage 5,2
Docela by mě zajímalo, jak to výrobce myslel s naleváním paliva? Když tam mám orig. kastli, tak bych jí při každém nalévání paliva musel sundat. "Že by soudruzi někde udělali chybu"? Nebo jsem natvrdlej?:rolleyes:
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Docela by mě zajímalo, jak to výrobce myslel s naleváním paliva? Když tam mám orig. kastli, tak bych jí při každém nalévání paliva musel sundat. "Že by soudruzi někde udělali chybu"? Nebo jsem natvrdlej?:rolleyes:
Jedině budeš muset asi vyřiznout díru tam kde máš nádržku. Já sem to u savíka taky řezal
Zlaté revo - to má již přizpůsobenou kastli pro rychlé nalévání doplněné úhlednym táhlem.
Ale jak píše dandal720 - musíš si k tomu přizpůsobit kastli a táhlo k otvírání nádrže prodloužit přeba plastovou stahovací sponkou.
Zlaté revo...
Musím tě zklamat, Savage s origo, nebo prostě pro něj určenou karoserií má samozřejmě nádrž velmi dobře přístupnou...
Blaník:Mluvili sme o tom,musíš tam tu díru vyřezat v místě jak to je naznačené a do očka víčka nádrže dát zdrhovací pásku za kterou budeš moci zatáhnout a tím pádem otevřít nádrž
Zlaté revo...
Musím tě zklamat, Savage s origo, nebo prostě pro něj určenou karoserií má samozřejmě nádrž velmi dobře přístupnou...
Vím, ono to má více modelů. Ale u Reva mě uchvacuje to jejich orig. táhlo od víčka nádrže s očkem pro rychlejší otvírání.
Pochopitelně kastle k Revo origo to má již vystříhaný, u druhovýroby se musí taky vystříhávat, jako u jiných modelů.
Jasně, já vyřezal díru v přednim okně a naštěstí to vyšlo nad nádržkou, tak jsem k víčku přivázal drátek a druhej konec mám přivázanej k tomu čamprlíku co zajišťuje kastli. Ale když tam sunu tankovací lahev tak pobleju všechno okolo.
no a nešlo by odělat ještě dírku z boku třeba do bočního okna?
Mrknu na to. Aby zas netáhlo na cestující?
mam vyrez aj v prednom okne aj bocnom, na viecku mam urobene take usko, nalievam z boku je to rychle a presne. da sa poslat aj foto.
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.