1

Téma: Mlst 2 serva

Dobrej nejak jse mi nedostalo opovedi tak se chci zeptat jestli nekdo uz ma nejaky jiny serva na mlst 2 na original primac 2,4 ghz popripade jaky dekuji za odpoved.

2

Re: Mlst 2 serva

ja sem mel ty Hitec s kovovejma prevodama a sli s prijimacem uplne v poho.

3

nechci te nejak nastvat,ale je toho dost v tematu mini lst wink

4

jenze jsem se nikde nedocetl jaky serva ,akorat tam jsou hitek s kovovymi prevody a ty prej jenom cukaj tak se bojim kdyz si je objednam ta mi nepudou a hlavne tam nikdo nepise na primac 2,4 ghz ale jenom na 27 mhz

5

Ja mel prijimac 2,4ghz a neni nic jednodusiho nez si to vzit sebou do kramu a vyzkouset,akorat bejt tebou bych uvazil jestli ma cenu davat cca 1800,- za 2 mikro serva

6

Jsou o něco levnější, dají se pořídit za 760,- kus, ale i když je mi jasné, že to není ani tak nejnižší cena, rozhodně je to najednou menší rána, než kit od Exoteku, ke kterému se servo ještě musí dokoupit a mnohem inteligentnější útrata, než kupovat nové origo serva. Každý si ale musí rozhodnout sám, co je pro něj důležitější. Osobně bych raději obětoval celou zadrbanou DSM vysílajdu z RTR a koupil bych něco schopného s exponenciálním řízením a pak si můžeš do auta rvát serva dle libosti.
Nicméně jak už tady bylo řečeno, otázky k MLST obecně dávej do již založeného vlákna a pokud máš pocit, že tvůj dotaz byl zazděn, nebo ne zcela zodpovězen, tak se klidně připomeň, ale nezakládej nové vlákna.
Tady bych prosil o LOCK.

Losi Mini-LST, HPI Wheely King (tube crawler), En Route Berg 2.2 (šel do světa), Losi Desert truck, Traxxas Revo (VXL), Axial SCX10 Trail Honcho, Losi Mini Desert Buggy, White Wolf (drift), Vaterra Twin Hammers, Vaterra Ascender (Blazer K5), Orlandoo Hunter Jeep a Pajero