Téma: Mlst 2 serva
Dobrej nejak jse mi nedostalo opovedi tak se chci zeptat jestli nekdo uz ma nejaky jiny serva na mlst 2 na original primac 2,4 ghz popripade jaky dekuji za odpoved.
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Dobrej nejak jse mi nedostalo opovedi tak se chci zeptat jestli nekdo uz ma nejaky jiny serva na mlst 2 na original primac 2,4 ghz popripade jaky dekuji za odpoved.
ja sem mel ty Hitec s kovovejma prevodama a sli s prijimacem uplne v poho.
nechci te nejak nastvat,ale je toho dost v tematu mini lst
jenze jsem se nikde nedocetl jaky serva ,akorat tam jsou hitek s kovovymi prevody a ty prej jenom cukaj tak se bojim kdyz si je objednam ta mi nepudou a hlavne tam nikdo nepise na primac 2,4 ghz ale jenom na 27 mhz
Ja mel prijimac 2,4ghz a neni nic jednodusiho nez si to vzit sebou do kramu a vyzkouset,akorat bejt tebou bych uvazil jestli ma cenu davat cca 1800,- za 2 mikro serva
Jsou o něco levnější, dají se pořídit za 760,- kus, ale i když je mi jasné, že to není ani tak nejnižší cena, rozhodně je to najednou menší rána, než kit od Exoteku, ke kterému se servo ještě musí dokoupit a mnohem inteligentnější útrata, než kupovat nové origo serva. Každý si ale musí rozhodnout sám, co je pro něj důležitější. Osobně bych raději obětoval celou zadrbanou DSM vysílajdu z RTR a koupil bych něco schopného s exponenciálním řízením a pak si můžeš do auta rvát serva dle libosti.
Nicméně jak už tady bylo řečeno, otázky k MLST obecně dávej do již založeného vlákna a pokud máš pocit, že tvůj dotaz byl zazděn, nebo ne zcela zodpovězen, tak se klidně připomeň, ale nezakládej nové vlákna.
Tady bych prosil o LOCK.
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.