No, tak po přečtení několika odpovědí a toliko názorů se mi potvrdilo,to co jsem si myslel,rozhádanost,neochota dohod,ale především neochota z vedení.Stále berou osmnáctiny,jako něco obtížného navíc a to mě velice štve.Tak proč se to začalo vůbec u nás prodávat.Modelář si to v dobrém slova smyslu nakoupil,začal ladit,tuningovat pro lepší výkony a pak jezdí jen někde.Můžu Vám říct,že mě to mrzí,že jsem si to vůbec kupoval a hodně přemýšlím,že od r.2007,začnu jezdit desetiny,proč tak pozdě,protože v osmnáctině mám tolik peněz a práce a zkoušek,že se chci pokusit zůročit moje úsilí,ještě v příštím roce.Jak dlouho u nás osmnáctky jezdí?Určitě 3 roky a za tu dobu nedošlo k žádnému sjednocení.Na Moravě se jezdí jinak a v Čechách také jinak a vidím,že k dohodě nedojde.
Posím, toto berte pouze jako úvahy starého modeláře,který se po mnoha letech vrátil zpět k modelům aut a vlastně stál v Praze u zrodu skupinových závodů elekter,tehdy ještě dvanáctin za hlubokého totáče,ale tehdy to aspoň fungovalo.Závodníci striktně dodržovali pokynů pořadatele a nikdo si nic nedovolil,to co vidím občas na závodech v dnešní době,tak to zůstává rozum stát,neochota se nikomu ničím podřizovat.Kdyby toto četl Martin K. určitě mi dá za pravdu.
Toliko z mého modelářského srdíčka.