Re: LRP Shark
jo na ty sem koukal ale na mt by to chtelo nejaky sirsia do terenu..on-road kol mam habadej ale do terenu schazej
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Stránky Předchozí 1 2 3 4 5 6 … 22 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
jo na ty sem koukal ale na mt by to chtelo nejaky sirsia do terenu..on-road kol mam habadej ale do terenu schazej
Tak použí Google a hledej.....a nebo ti nezbude než koupit origo.Já jezdím kola z 1/10 buggy ale jsou větší.Průměr 85mm.
a jak to vypada nemas nikde nejakou fotecku
Dám ti to na icq at tu neděláme reklumu ok?
nemáte někdo odskoušené,jaké se vejdou do sharka lipolky ale 3článek díky
a ještě otázečka jaké lepší servo tam jezdíte nebo jaké vubec tam dát,zda jako jsem jezdil v xray a assu to jest např.hitec 85MG nebo když je tam prostor na ten standart tak tam dát něco s této velikosti?
tak dle rad jsem dal servo hitec 225MG,lipolky v 3článku se tak pěkně vejdou 1700mAh Power HD.Jinak se chci optat zda se nechá u nás koupit bud obyč nebo elox matičky s límcem na přichycení kol,za ty přiblblé(matička+podložka zvlášt),koukal jsem na kardany od jiné firmy a u nich jsou vrtané díry dovnitř a kolo se šroubuje určitě snadněji,šroubem se zápustnou hlavou.U xraye,assa byly M3 a to je pohoda ale tady jsou snad nějaký 2.5
hele mam jedny zlate navic
Prosím pánové žraloci. Zveřejněte tady informaci o tom, jaký modul ozubení primárního převodu je v sharku použit. Děkuji mnohokrát.
Zajimalo by me jak je to ted s vhordnou stridavkou (combo set) do sharku 18 jak do buggy tak do mt kdyz permax uz se nedela s 2.3 mm hrideli jedina vhadna alternativa je asi wraith 7k s quarkem 33 nebo hyperion ale nevim jakej
co jsem četl tak tak tam dávají amíci (mám objednaný ) Hyperion Y22-L 5000
Kratkou nebo dlouhou verzi, je to jedno, nicmene delsi verze ma prirozene vetsi kroutak. To musite posoudit ohledne mista, jestli se vejde. Jinak motor je to fajnovej, mel by bohate stacit.
tak mě tento motor schořel v sharku možná špatný kus co já vím ale dal jsem ammo 5200Kv a je daleko lepší než ten hyperion a minimálně stejný jako permax(na 3lipoly samozřejmě)
JJ ,ten Ammo je super jen má jiné uchycení i hřídel
nevi no to ammo jsem jeste nevidel a akorat nevim jetli to mam risknout s tim bpp rika se tady jetli to vubec doslo ze to je tak na 2 mesice a neco tady v CR je asi blbost porizovat co ???
neprodavate nekdo kombo Wraitha 7k s quarkem 33 nebom jinim reglem i kdyby byl klidne permax 400/4D beru vsemi deseti
neprodavate nekdo kombo Wraitha 7k s quarkem 33 nebom jinim reglem i kdyby byl klidne permax 400/4D beru vsemi deseti
Prodavam, ale i s autem, za 6ku je to tvoje :-D
to vim jsi me to psal hmm to ne dik i kdyz jsem koukal na foto tak to mas vymakany
nemate nejakej tip na stridak do obou zraloku a jeste jedna vec chcete nekdo vedet hmotnosti zraloku nejak my to nedao tak jsem to musel zvazit...
Kolegové autíčkáři, uvažuji právě o Sharkovi jako dalšímu do party v mém autoparku . Prosil bych o Vaše názory který typ koupit, co upravit, ............ Jedná se mi ježdění spíše rekreační, travnatá plocha, žádné divoké skoky a závodění.
Na travnaty plose ti to nepojede
Na travnaty plose ti to nepojede
Tak to je krutá realita
nitro pojede
do té doby než uhřeješ motor ale před tím ti odejde spojka
no tak aspon po posekaný