1

Téma: opryskany lak? how-to

dokazete nekdo vyrobit takhle pekne obouchanou kastli z lexanu? to naprohyyybani asi pujde teplem, myslim, a ty ty krasne olezle opryskaniny? maaate nekdo zkusenost?

http://www.teamairspeed.com/engine/images/stories/2008_scale_kastle_opryskana.jpg

2

Re: opryskany lak? how-to

....

davide, nechci te zklamat, ale naposledy, kdyz jsem videl takhle obouchane auto, tak se jednalo o opticky klam a lexan byl uplne hladky... (beauty contest na evropskem finale tamiya cupu)

male umelecke dilo, vse zvladl udelat barvou :-).

uznavam, ze tohle vypada skvele!

3

je to fakt moc hezky ale klidně bych to zvládnul horkovzduškou a nejakým dřevem ,ktery přem upravíme dlatama. Tak klidne neco zkusíme na dílně u me . Vše potřebné tu mám. Stačí napsat.

4

Tady to máš s lehkým popisem i fotkami http://www.jpcustomrcs.atomicshops.com/ScalePaint.html

Losi Mini-LST, HPI Wheely King (tube crawler), En Route Berg 2.2 (šel do světa), Losi Desert truck, Traxxas Revo (VXL), Axial SCX10 Trail Honcho, Losi Mini Desert Buggy, White Wolf (drift), Vaterra Twin Hammers, Vaterra Ascender (Blazer K5), Orlandoo Hunter Jeep a Pajero

5

no tak parada, dekuju, nakonec to tedy samozrejme neni opticky klam wink

a diky Damnlore ze jsi nasel primo tu samou kaaru, to vlastne vubec nechapu jak se ti to podarilo. oukej tohle je cool. zacnu delat pokusy

6

parada, necekal jsem, ze to je realna dira.... :-) tady se na aerodynamiku moc nehraje, co? :-)

7

no tak parada, dekuju, nakonec to tedy samozrejme neni opticky klam wink

a diky Damnlore ze jsi nasel primo tu samou kaaru, to vlastne vubec nechapu jak se ti to podarilo. oukej tohle je cool. zacnu delat pokusy

Ono se mi to vlastně ani nepovedlo najít, ale měl jsem to ještě nalinkované v oblíbených z dob, kdy jsem se o crawlerech snažil sehnat maximum informací. Tak kluci do toho, ať je se na co dívat smile

Losi Mini-LST, HPI Wheely King (tube crawler), En Route Berg 2.2 (šel do světa), Losi Desert truck, Traxxas Revo (VXL), Axial SCX10 Trail Honcho, Losi Mini Desert Buggy, White Wolf (drift), Vaterra Twin Hammers, Vaterra Ascender (Blazer K5), Orlandoo Hunter Jeep a Pajero

8

taq jsem si boys zamodelaril wink

http://www.teamairspeed.com/engine/images/stories/2008_obouchany_axik/2008_ta_axi_thumb.jpg

viice obrazku samozrejmee najdete na nasem webu

Link

9

Velice povedená práce smile Fén, pájka a pevná ruka?

OT co se jede a kde se jede o víkendu?

10

OT co se jede a kde se jede o víkendu?

prazdsky trial
http://www.rctrucktrial.cz/phprs/

11

Parádní vrak jsi ztoho udělal, povedlo se... :twisted:

12

Hejkal: dík, už jsem to našel

13

Hm moc hezky, koukam, ze taky nemas co delat co ?

14

NO tak to je moooc gooood a pakže si nespokojena že to není ono plkal po ICQ lol ...ne je to fakt pěkný počkej až se vrátí Míra z dovolené big_smile

15

Jestli se nepletu,to se stříká ta zrzavá zevnitř a ty ostatní barvy z venku??? 8O

16

no jestli noho mluvis o me, tak newiim o cem jde rec wink  karu jsem dodelal vcera vecer, den predem jsem ji nacal, a zivaackovi jsem se o tom nezmiinil wink

17

To se ti opravdu povedlo.Luxusní práce.
Kára ti jezdí skvěle,ale ta kastle FORD GT 40 byla opravdu strašná.
Ale tohle....supr.

Axial, Vaterra, Kyosho, Tamiya, Asso.

18

Neříká se NOHO ale NOHA-v každém pádě NOHA..senkjů very much a nekecej lol

19

diiky hosi za pochvalu, reknu to vrchniimu striikacovi kastle, ondrovi_bmw wink

20

fakt bomba , doufám že zítra budeš na závodech at se na to můžu podívat zblíska, fakt se ti to povedlo moc hezký asi začnu něco vymejšlet  lol   ale asi nějakou zvláštní a netradiční kastli vlastní výroby , zbyl mi plát lexanu tak asi začnu tvarovat mechovku,

21

Ono když se to vezme do důsledků, tak ono je to jako opravdu pro oko moc hezjé a ty deformace kastle jsou dost divočina, ale mně se u tohoto způsobu lakování líbí především fakt, že časem budou se šrámy z kotrmelců přibývat i další škrábance a prorezivělá místa a dokud to někde nepraskne, nebo nebude na odpis z jiného důvodu, bude jakoby přirozeně stárnout. Po čase by neměl být problém přestříkat kastli další barvou, která se bude opět prodírat do "rzi", takže to pak bude jako opravdová slátanina z vraků.  big_smile

22

yes! to je mozna mozny vyyvoj tyhle kaarky wink

23

cau lidi,neznate nejakou stranku kde vyrabeji karoserie na zakazku??