1

Téma: Netěsní nádrž

Zdravím nastal mi větší problém u mojí Reely Buggy NB16 při dnešním ježdění hned při prvním startu jsem zjistil že mi v hodně velkým množství vytejká palivo kolem hrdla nádrže dříve to vúbec neteklo ale teť je to hrúza.A sebemenší hrbol jak auto naskočí nádrž nasaje vzduch a auto chcípne víčko jde strašně zlechka otevírat podle mně by mělo jít stouš.Je tam šroubek který jsem skoušel utahovat a povolovat ale kničemu,poradil by mi někdo jak udělat nějaké těsnění a z čeho?Děkuji za každou radu.

2

Re: Netěsní nádrž

Na motorkách se uspěšně používá k těsnění víčka nádrže neoprén. nebo pak sehnat gumu odolnou benzinu, nebo mě napadá že by šlo udělat ze silikonu.

3

joo klasická bolest...čekal jsem kdy to u tebe nestane a koukám že naprosto stejně jako u všech majitelů.Koupil jsem jinej silikonovej O-kroužek a vyměnil.A ještě jsem upravil to víčko aby lépe...prostě hledal až sehnal péro jiné a ještě jsem ho upravoval.Bude to o tvém důftipu a umu jak to dokážeš přispůsobit obrazu svému je mi líto ale je to tak.

4

Děkuju O kroužky už jsem byl koupit s tím pérkem si pohraju snad to pújde dám vědět děkuji.

5

Tak je hotovo vyřešil jsem to palivovou hadičkou na letadla dal jsem dvě na sebe a krásně to těsní ale uvidíme jak dlouho jdu to prubnout.