1

Téma: Spojka u savage

Jaké jsou vaše zkušenosti z výdrží spojky,laborovali jste i z jinými,já zkoušel alu čelisti od xraye a spojka má daleko lepší záběr a určitě delší životnost,nemáte někdo zkušenosti s čelistmi od protechu(bílé čelisti)zdá se mi že vzhledem k ceně bude kvalita-výdž asi jinde než u orig spojky,mám je obě doma a když je porovnávam v ruce tak i ten matroš u protech segmentu je jiný.(na oko)Jinak jsem slyšel že někteří (buggynáři)dávaj 1xalu a 2xteflon ale zatím jsem nezkoušel.

2

Re: Spojka u savage

myslim, ze vydrz spojky je odvijejici se do stylu jezdeni a zpusobu pouziti.
Me se seriova spojka na savikovi vysypala 2x za rok, jednou z moji blbosti kdy jsem nesledoval vule na tom spojkovym kosi, a podruhy mi praskly perka. Vymenil jsem za hlinikove, a mel jsem problem s roztekanim hlavniho plast kola na prevodovce rpotoze se spojkovy kos vic hral pri jizde vice zamerene jako na ... trial...

3

Re: Spojka u savage

No stým súhlasim. Ja som mal na Savim tiež čeluste od Hudého a vydržali sotva 3 mesiace, aj ked zaber spojky bol brutálny. Samozrejme že som oddtavil tiež to primárne kolo. Tie pakne sa dajú použiť ale nie na ťažký teren. Skorej bugy trať. Su aj ine druhy spojek. Napr. treba si pozreť spojku na Rocwaildery a ta sa javý ako dobrá.