26

Re: Reely Buggy Mini 1:16

Ze zadu ve startu si vrtni dirku a při prokluzování tak trochu stříkni WD.Bude to prokluzovat pořád páč tyhle motory nejsou extra kvalitní a kolem back plate osy prostě prosakuje olej a palivo z motoru.
K té pružince,kup náhradní do motoru TRX a budeš mít klid.
Tvé startování je v pohodě...jen prostě musíš přijít  co a kolik ten motor chce.Ještě napiš co do toho leješ za palivo.

27

Ze zadu ve startu si vrtni dirku a při prokluzování tak trochu stříkni WD.Bude to prokluzovat pořád páč tyhle motory nejsou extra kvalitní a kolem back plate osy prostě prosakuje olej a palivo z motoru.
K té pružince,kup náhradní do motoru TRX a budeš mít klid.
Tvé startování je v pohodě...jen prostě musíš přijít  co a kolik ten motor chce.Ještě napiš co do toho leješ za palivo.

ahoj leju tam Hyper 16% jiny u nas v modelaři nevedou.Jen mali dotas nejsem v tech spalovakach moc v obraze co je to TRX (Traxas)?diky.

28

jj traxxas.....

29

To Noha:Ahoj mohl bys mi prosím do SZ hodit odkaz na tu pružinu do starteru na Traxxas prohledal jsem eshop na Reva ale nikde nic děkuji.

30

Máš to tam chlape wink

31

Máš to tam chlape wink

Děkuju hnet to jdu obědnat snat už to bude v poho.

32

Bude to fungovat neboj nic je to vyskoušený proto tě navádím na pružinu z TRX wink

33

Bude to fungovat neboj nic je to vyskoušený proto tě navádím na pružinu z TRX wink

Tak už to ke mě frčí ještě bych měl jeden dotaz,kam mám navrtat tu dirku do starteru radši jsem to ještě neskoušel než se zeptam tebe a jestli se to má zaslepit šroubkem aby tam nešel prach děkuji.

34

Přesně do prostřed platového krytu starteru udělej dirku a můžeš a měl by si tam dát šroubek kvůli bordelu ovšem pokud si dobře pamatuji tak je tam přístup jak k penězům ale při troše šikovnosti to jde big_smile  Nebo tam přidělej hadičku a vyveď ji nahoru a strč do ni šroubek kvůli bordelu.Pak jen vyndáš šroubek,vrazíšt tam brčko od WD a fooouk a je to tam big_smile

35

To Noha:Tímto ti chci moc poděkovat za vyřešení všech problémú,teť ta buggy jede konečně jak má a startování s novou pružinou z TRX je super hadička se šroubkem tam šla jak víno snat se ti budu moci někdy revanžovat ještě jednou díky.

36

Nemáš vůbec zač kolego wink když noha může tak pomůže lol

37

Zdravím tak po týdením ježdění bez větších problémú mi nastal jeden který asi bez vaší pomoci neviřeším,vím že už mi pár lidí psalo abych našel nějakého skušeného modeláře ale prostě tady nikdo přes spalováky není tak se obracím na vás.Motor nastavím podle továrního nastavení které se mi zdá ublně divné prostě na to nastavení motor jen chitne a hned chcípne píšou tam že hlavní jehla má být vytočena na 4 ot.od uzavřena a volnoběžná 3 až 4 ot.od uzavřena (volnoběžná je ta na šoupátku na harmonice? :oops:  :oops: )ale bohuužel už tam nic nepíšou o třetí jehle,té s tou pružinkou jak je na přechod plynu a neutrálu myslím že tam vězí ten problém.Auto nastartuji v pohodě chvilku drží otáčky ale strašně nísko uberu mu bohatost a dostanu to do otáček jak hnu s jehlou na šoupátku tak se mi roztočí sami kola to mi nejde do hlavy.Kdyš to jakš takš chytnu aby se to aspoň rozjelo tak to nemá tah pak mu přidám plyn a auto chcípne.Vzduch mi nikde nenasává vše mám přetěsněné ale všiml jsem si že se mi v hadičce na palivo dělají bubliny a to dost asi to taky buded mít vliv karburátor na volnoběh mám otevření 1,5mm svíčku OS A3 palivo Hyper 16% prosím o každou pomoc jezdím každý den docela dost mě spalovák chytl ale tohle je fakt brutal děkuji.

38

za 1 k jehlám ta z čela šoupátka je přechodová a ta stím pérkem je volnoběh.
za 2 až za 10 opravdu to bude muset projít rukama tomu kdo tomu rozumí protože vím jak na tom tyhle motory jsou.

39

Tak jsem to dnes byl testnout jehli jsem už nastavil správně ten volnoběh na 4 ot. dal jsem jinou svíčku OS A5 a ejhle drží to je to divné opravdu má počasí takovej vliv na karburátor?Příští tejden se chystám koupit ten motor z Sharka ale furt se rozmejšlim jesli radši nekoupit nějakou jinou buggy.

40

jestli chce poslušnost a chceš 1/18 tak kup sharka a natuň ho.Není lepší osmunctinky v nitru než je Shark...tak přísahám big_smile

41

NT18MT je taky OK. Aspon ten muj, ladeni bez problemu a vydrzel uz hodne karambolu...

Ale Sharka si taky jednou koupim, jen u nas na kramu ho zrovna nemeli kdyz me "kopla muza". lol