Téma: on-road
cus vsichni. chtel bych se zeptat jestli se neco muze stat on-road autu(1:10 elektro) kdyz na nej dam monster kola?dekuji predem za odpoved.
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
cus vsichni. chtel bych se zeptat jestli se neco muze stat on-road autu(1:10 elektro) kdyz na nej dam monster kola?dekuji predem za odpoved.
A jak se Ti tam vejdou?
mno tak když tam dáš monster kola třeba z 1/10 tak tam pudou ale pochybuji že stim zatočíš, bude ti to dřit o podběhy a o plato, teda vycházím jen s představy toho auta.
Ono je taky otázkou, zda to vydrží. Přeci jen ty MT kola jsou podstatně těžší a mají větší válivej odpor. Já to zkusil dát u buggy MT kola a nic moc - rychle mi odešli nové ložiska a bylo to strašně líné.
nikde to nedre a ja mam silene starou kastli takze sem tam vyrezal biiiiiiiig otvory.mne by zajimalo ci se neco nemuze stat motoru(nebo tem drazsim dilum)
To ti nikdo nepoví co se stane nebo nestane ,ale jisto jistě něco urazíš...prostě to skus ty trumpeto aby si se sám přesvědčil na vlastní kůži jestli to bylo nutné či nevyhnutelné cpát na on-road podvozek monster kola
mtor to dost moýná nepřežije, protože na on-roadu je těžkej převod a když dáš offroad kola,nevydrží to a přehřeje se
Hmm... a nestačilo by to zpřevodovat do lehka?
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.