1

Téma: Léčebna pro MI

Čau, prosím o radu, kam se nejlépe obrátit s nemocným Mini Infernem.
Auto jsem pořídil synovi k Vánocům, takže jsem v tématu  RC úplný zelenáč. 8O  "Naneštěstí" nás to docela chytlo, ale když jsme začali pořádně jezdit, auto umřelo. Naneštěstí nejsem schopen určit diagnózu. MI jezdilo, baterky se vybily, šup s nima do nabíječky a zpátky do auta a nic. Druhá nabitá sada baterek a zase nic... Neznáte nějakou "nemocnici", kde se to dá léčit?
Dík

2

Re: Léčebna pro MI

A odkud si?

3

Zkus mrknout jestli neni nekde přerušeny drátek. Kamrad urval dratek od klece baterek, poletoval a jezdilo se dale. Jinak by to uz zbyvalo na elektroniku roll Když auto zapnes nedela vubec nic? Ani servo se nepohne?

4

Čau, prosím o radu, kam se nejlépe obrátit s nemocným Mini Infernem.
Auto jsem pořídil synovi k Vánocům, takže jsem v tématu  RC úplný zelenáč. 8O  "Naneštěstí" nás to docela chytlo, ale když jsme začali pořádně jezdit, auto umřelo. Naneštěstí nejsem schopen určit diagnózu. MI jezdilo, baterky se vybily, šup s nima do nabíječky a zpátky do auta a nic. Druhá nabitá sada baterek a zase nic... Neznáte nějakou "nemocnici", kde se to dá léčit?
Dík

Cau ,napis mi na ICQ pokusim se ti poradit..  351049137

Losi LST/Muggy Brushless
Jeep Cherokee XJ 99'
Sand Rail 4 Seater Buggy

5

Díky za tipy (i ty v poště). Naneštěstí jsem na tom špatně s časem, s vybavením a navíc nemám ani ICQ... Ty drátky jsem samozřejmě prohlížel, mohl by být asi zlomený v bužírce, no ještě to prolezu... Jinak jsem z Prahy, auto jsem kupoval u Pecky, ale s telefonický dotazem na příčinu závady  a možnost opravy jsem moc neuspěl (pán měl asi zlou náladu). Jestli víte o jiném místě, kde by byli ochotní se postarat, budu rád. Jinak mail mám: radim.hobzik@volny.cz
Díky za ochotu.

6

Pokud mas puvodni boxy ,tak zkus zkontrovat plisky ,na ktere doleha minusova cast baterky ,jsou takove ohle smerem dolu ,tak je zkus sroubovakem nebo klestema trochu ohnout nahoru..   big_smile

Losi LST/Muggy Brushless
Jeep Cherokee XJ 99'
Sand Rail 4 Seater Buggy

7

Díky za tipy (i ty v poště). Naneštěstí jsem na tom špatně s časem, s vybavením a navíc nemám ani ICQ... Ty drátky jsem samozřejmě prohlížel, mohl by být asi zlomený v bužírce, no ještě to prolezu... Jinak jsem z Prahy, auto jsem kupoval u Pecky, ale s telefonický dotazem na příčinu závady  a možnost opravy jsem moc neuspěl (pán měl asi zlou náladu). Jestli víte o jiném místě, kde by byli ochotní se postarat, budu rád. Jinak mail mám: radim.hobzik@volny.cz
Díky za ochotu.

Na Pecku se vykašli. Jediné co umí, je poslat auto do německa. To jim trvá měsíc. Znám to z vlastní zkušenosti. Zkus ty boxy jak říká Lee93. Také jsem měl na začátku podobné problémy  wink

8

Taky souhlas s Carlosem... Peckovi to na "reklamaci" nebo opravu nedavej!!
Ja jsem MI tam take kupoval ,odeslo mi servo ,tak jsem tam sel ,ale z duvodu ze dalsi den byl svatek a ja jel na dovolenou ,tak me z Sestky poslali do Zlatnicky ulice a tam my to za 20 min. vymenili.Ale kamaradovi to odeslali do Nemecka a prislo mu to za 2 a pul mesice.. :idea:

Losi LST/Muggy Brushless
Jeep Cherokee XJ 99'
Sand Rail 4 Seater Buggy

9

s peckou je to humorne, sel jsem tam reklamovat vrtulnik a ten se ztratil a niikdo uz ho nikdy nedohledal lol  ale bylo vstricni a nakonec dali noveho wink

10

Tak co? jak to vypada.. uz jezdis?:D

Losi LST/Muggy Brushless
Jeep Cherokee XJ 99'
Sand Rail 4 Seater Buggy

11

Čau, dík za optání. Zkusil jsem upravit ty packy ve slotech baterky, pomohlo to, ale po další výměně baterií se problém opakoval. Tak teď uvažuju o nákupu akumulátoru a pořádné nabíječky. Naneštěstí jsem teď hodně vytížený prací, tak nemám čas ani ježdění ani na schánění...

12

Jo, jo... To se bude dít pořád :cry:  Nějaký nový akupack bude nejlepší.  wink

13

Čau, dík za optání. Zkusil jsem upravit ty packy ve slotech baterky, pomohlo to, ale po další výměně baterií se problém opakoval. Tak teď uvažuju o nákupu akumulátoru a pořádné nabíječky. Naneštěstí jsem teď hodně vytížený prací, tak nemám čas ani ježdění ani na schánění...

Nemas zac ... ja ty puvodni boxy take "vyhodil" a tedka mam osmiclankovy box na AA a je vse OK.. nabijecku poradnou take nemam ,ale v blizke dobe ji budu kupovat...

Losi LST/Muggy Brushless
Jeep Cherokee XJ 99'
Sand Rail 4 Seater Buggy

14

Nemas zac ... ja ty puvodni boxy take "vyhodil" a tedka mam osmiclankovy box na AA a je vse OK.. nabijecku poradnou take nemam ,ale v blizke dobe ji budu kupovat...

2 Lee93: Ty žádnou pořádnou nabíječku nepotřebuješ, když chceš spalováka.

15

2 Lee93: Ty žádnou pořádnou nabíječku nepotřebuješ, když chceš spalováka.

No tak sice až tak pořádnou ne (jako je UT 17 apod.)ale neco jo.. Prece jenom ,pokud budu kupovat napr. savika ,tak musim nabit 6-clenek do rotostartu.. wink

Losi LST/Muggy Brushless
Jeep Cherokee XJ 99'
Sand Rail 4 Seater Buggy