1

Téma: stejnosmerny motor do XRAY M18T

Prosim zkusenejsi o tip na stejnosmerny motor do M18T PRO. Provizorne jsem jej osadil plechovkou ze suplikovych zasob (MS 300, 6V), na pevnem povrchu do celkem jede, v "terenu" mi prijde ze dost nestiha. Casem planuji koupi stridaku (pockam jak se osvedci senzorova varianta od NOVAKu), ale do mezidobi bych rad neco na nauceni s rozumnym vykonem. Zkousel jsem hledat, bohuzel sem nemel moc stesti... Jsem totalni zacatecnik, takze nepotrebuju nic na zavodeni smile

Diky za jakykoliv tip

2

Re: stejnosmerny motor do XRAY M18T

Graupner Speed 300 6V a 2s Li-Ion/Li-Pol. To co ale píšeš, MS 300, 6V by ale mělo být hodně podobné... Každopádně ten Speed 300 6V je tak nejvýkonnější rozumná SS varianta. Jsou sice asi i nějaký lepší SS motory, ale to už je lepší jít rovnou do toho stříďáku. A na senzorovy reglec bych se vykašlal, kvalitní bezsenzorový funguje zcela bez problémů a je tam aspoň o pár drátů míň.

3

Graupner Speed 300 6V a 2s Li-Ion/Li-Pol. To co ale píšeš, MS 300, 6V by ale mělo být hodně podobné... Každopádně ten Speed 300 6V je tak nejvýkonnější rozumná SS varianta. Jsou sice asi i nějaký lepší SS motory, ale to už je lepší jít rovnou do toho stříďáku. A na senzorovy reglec bych se vykašlal, kvalitní bezsenzorový funguje zcela bez problémů a je tam aspoň o pár drátů míň.

Dikec za rychlou odpoved. Ten motor predpokladam je to same jako Speed 300 6V, pod nalepkou MS composit (je to z mikrovrtulniku) je napis Mabuchi. Tak to s nim asi chvili vydrzim a stridak objednam o neco driv smile

4

Tak chyba nakonec byla v kombinaci vysilac/prijimac a regulator, dal sem V8RW z desetiny a lita to jak blesk smile