1

Téma: pomuzete mi s vyberem??

jak se mám rozhodnout?? vše je od FG : beetle nebo marder nebo baju???napište vaše názory budu jedině rád wink

2

Re: pomuzete mi s vyberem??

Ber si to co se ti víc líbí, ale Baja je v některých věcěch lepší. Baja a Marder je z 90% to samé jinak

3

u Tvé volby je podvozek téměř stejný,tudíž jde jen o to,co se Ti líbí.
Já mám BAJU BUGGY a líbí se mi  big_smile

4

Taky bych bral baju, ale je to možná proto že už ji taky mám. Jinak si myslím že tu toho o tomhle je dost, takže číst číst a číst...

5

Nebo kontaktovat lidi jak s Marderem,tak Bajou a po shlédnutí porovnat.To bejvá nejlepší.

6

Já bych taky něco pro tebe měl.......HPI Baja 5b SS  tomu totiž já říkám auto  :twisted:

7

Mám doma jak Mardera tak Baju a vyjmenuju rozdíly kterých jsem si všim zatím : jiná karosérka, trošku jiné uchycení předních tlumičů, zadní parohy, zadní dolní rameno a jiný nárazník. Jinak totožné

8

dodam jen u baja  obtiznejsi tankovani ale pri jizde 40-50 minut nepodstatne

9

Tak to sundávání karosérky je to poslední podle mě. Stejně je lepší auto skontrolovat vždycky jestli všecko drží a jak vypadají převody.

10

Mám doma jak Mardera tak Baju a vyjmenuju rozdíly kterých jsem si všim zatím : jiná karosérka, trošku jiné uchycení předních tlumičů, zadní parohy, zadní dolní rameno a jiný nárazník. Jinak totožné

roll  roll Zásádní rozdíl a velmi důležitý již na první pohled jsou kola  big_smile  big_smile  big_smile  big_smile  Jinak souhlas. Rozdíl žádný.

11

ano kola ktery se slusne lamou

12

Kola si můžeš dát na auto jaké chceš. Ty bajácké jsou spíš na suchou a tvrdou trat a ty marderácké na mokrou a měkkou trat

13

podle mne chtel poradit s autem a ne s kolama big_smile nj kluci  lol  lol  wink

14

Podle mne jsou hezký všechny ale na baje se nebude tak ničit kastle která zrovna levná není.  wink

15

S koly jsem si hlavně dělal srandu. roll  roll  To se pozná podle smajlíků. lol  Já hlavně utíkám od FG. Momentálně Mardera prodávám.

16

sice nejsem amater0001, ale muzu se tě zeptat proč od FG utíkáš??

17

sice nejsem amater0001, ale muzu se tě zeptat proč od FG utíkáš??

Mrkni do vlákna vejš