Téma: pomuzete mi s vyberem??
jak se mám rozhodnout?? vše je od FG : beetle nebo marder nebo baju???napište vaše názory budu jedině rád
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
jak se mám rozhodnout?? vše je od FG : beetle nebo marder nebo baju???napište vaše názory budu jedině rád
Ber si to co se ti víc líbí, ale Baja je v některých věcěch lepší. Baja a Marder je z 90% to samé jinak
u Tvé volby je podvozek téměř stejný,tudíž jde jen o to,co se Ti líbí.
Já mám BAJU BUGGY a líbí se mi
Taky bych bral baju, ale je to možná proto že už ji taky mám. Jinak si myslím že tu toho o tomhle je dost, takže číst číst a číst...
Nebo kontaktovat lidi jak s Marderem,tak Bajou a po shlédnutí porovnat.To bejvá nejlepší.
Já bych taky něco pro tebe měl.......HPI Baja 5b SS tomu totiž já říkám auto :twisted:
Mám doma jak Mardera tak Baju a vyjmenuju rozdíly kterých jsem si všim zatím : jiná karosérka, trošku jiné uchycení předních tlumičů, zadní parohy, zadní dolní rameno a jiný nárazník. Jinak totožné
dodam jen u baja obtiznejsi tankovani ale pri jizde 40-50 minut nepodstatne
Tak to sundávání karosérky je to poslední podle mě. Stejně je lepší auto skontrolovat vždycky jestli všecko drží a jak vypadají převody.
Mám doma jak Mardera tak Baju a vyjmenuju rozdíly kterých jsem si všim zatím : jiná karosérka, trošku jiné uchycení předních tlumičů, zadní parohy, zadní dolní rameno a jiný nárazník. Jinak totožné
Zásádní rozdíl a velmi důležitý již na první pohled jsou kola Jinak souhlas. Rozdíl žádný.
ano kola ktery se slusne lamou
Kola si můžeš dát na auto jaké chceš. Ty bajácké jsou spíš na suchou a tvrdou trat a ty marderácké na mokrou a měkkou trat
podle mne chtel poradit s autem a ne s kolama nj kluci
Podle mne jsou hezký všechny ale na baje se nebude tak ničit kastle která zrovna levná není.
S koly jsem si hlavně dělal srandu. To se pozná podle smajlíků. Já hlavně utíkám od FG. Momentálně Mardera prodávám.
sice nejsem amater0001, ale muzu se tě zeptat proč od FG utíkáš??
sice nejsem amater0001, ale muzu se tě zeptat proč od FG utíkáš??
Mrkni do vlákna vejš
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.