Téma: Tamiya TL-01 problém-hlučnost
Čau, mám takový problém s tamiyí TL-01,zavřel jsem oba diferenciály a podvozek je hrozně hlučnej ,je to normální? poradte někdo prosím.
Díky
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Čau, mám takový problém s tamiyí TL-01,zavřel jsem oba diferenciály a podvozek je hrozně hlučnej ,je to normální? poradte někdo prosím.
Díky
zavrel? tzn. ze si je zablokoval? ja tl-01 mam sice neni nejtissi ale vzhledem k tolika prevodum to je normalni ale ze by nejak rvalo
Při rejdu opisuje každé kolo jinou dráhu. Zavřené diferenciály (předpokládám se jedná o rally úpravu) jsou vhodné jen na povrch který svou adhezí dovolí "prokluz kol v rejdu". Bláto, mokro, povrchy s nízkou adhezí. Na povrchu s vysokou adhezí lze předpokládat jevy které popisuješ. A pochopitelně, hluk vzniká vyšším namáháním všech převodových částí. A ty to také nemusí přežít. To je velmi obecně. Podstata je v prvních sedmi slovech tohoto příspěvku.
je to na drift a tam to jinak nejde :?
Ahoj, proc by to na driftu nemelo jit jinak. Driftim, jak blazen a diferaky teda "zavreny" nemam!!!
nj,to víže jde ,ale jak ty tvoje drifty vypadaj???? s otevřenýma difama když ujedeš driftem osmičku,tak můžeš jí oslavovat
No nevim, myslim si, že moje drifty jsou obstojné . No tak zamykej, jak myslíš .
Díky
Jak jsi je zavřel? To jako slepil?:D Já mam taky TL-01,nevim jak se zavírá diferák:DTak se jen ptám,díky...;-)
v diferáku jsou planetky, 3 nebo 4 a pod ně na tu osku dáš podložku,ale na jejich vnější stranu a pak to složíš,ale chce to hodně trpělivosti
Uzavření dif. se tady už řešilo, stačí do dif. dát to lepidlo jak se taví pistolí, naplníš tím dif., kydž to chceš dát pryč, jde to vytáhnout z dif. v pohodě. jak je mastný vytáhneš pak celý "špunt"
a zkoušel jsi to na TL-01?, podle mě tam už pak nedáš unašeče poloos
Zkoušel jsem silikon ( sanitární, obyč. se dá koupit třeba v nějakých barvách nebo tak ) a on není tak tekutý takže neproteče do malých dírek. Dáš první velkou planetku a dáš silikon, nandáš hvězdičku se třema planetkama a znova sil. pak tu poslední a znova trochu solikonu a hned tam strč ty unašeče i kdyby tam bylo trochu sil. tak se zmáčkne. Sil. "tvrdne" docela rychle tak se s tím moc dlouho nemaž
a právě pro to je lepší dát tam ty podložky
no to je lepsi tam dat ten silikon az utuhne tak ho vyndas a zase potom nandas nez ty podlozky,ja daval pod planetky do TT tu akvarijni hadicku byl jsem celej cernej od toho oleje a ted tam hodim dva kousky kartonu a je to a ani se planetek nedotknu
kartonu??? ten toho asi hodně vydrží že jo? :x
dělejte si to každej jak chcete...
jj vydrzi
a co v tom jezdíš za motor???
19 corraly
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.