1

Téma: Tamiya TL-01 problém-hlučnost

Čau, mám takový problém s tamiyí TL-01,zavřel jsem oba diferenciály a podvozek je hrozně hlučnej sad  sad  sad ,je to normální? poradte někdo prosím.

Díky

2

Re: Tamiya TL-01 problém-hlučnost

zavrel? tzn. ze si je zablokoval? ja tl-01 mam sice neni nejtissi ale vzhledem k tolika prevodum to je normalni ale ze by nejak rvalo

3

Při rejdu opisuje každé kolo jinou dráhu. Zavřené diferenciály (předpokládám se jedná o rally úpravu) jsou vhodné jen na povrch který svou adhezí dovolí "prokluz kol v rejdu". Bláto, mokro, povrchy s nízkou adhezí. Na povrchu s vysokou adhezí lze předpokládat jevy které popisuješ. A pochopitelně, hluk vzniká vyšším namáháním všech převodových částí. A ty to také nemusí přežít.  To je velmi obecně. Podstata je v prvních sedmi slovech tohoto příspěvku.

4

je to na drift a tam to jinak nejde  :?

5

Ahoj, proc by to na driftu nemelo jit jinak. Driftim, jak blazen a diferaky teda "zavreny" nemam!!!

6

nj,to víže jde ,ale jak ty tvoje drifty vypadaj???? s otevřenýma difama když ujedeš driftem osmičku,tak můžeš jí oslavovat lol  lol  lol

7

No nevim, myslim si, že moje drifty jsou obstojné  big_smile . No tak zamykej, jak myslíš  wink .

8

Čau, mám takový problém s tamiyí TL-01,zavřel jsem oba diferenciály a podvozek je hrozně hlučnej sad  sad  sad ,je to normální? poradte někdo prosím.

Díky

Jak jsi je zavřel? To jako slepil?:D Já mam taky TL-01,nevim jak se zavírá diferák:DTak se jen ptám,díky...;-)

9

v diferáku jsou planetky, 3 nebo 4 a pod ně na tu osku dáš podložku,ale na jejich vnější stranu a pak to složíš,ale chce to hodně trpělivosti  wink

10

Uzavření dif. se tady už řešilo, stačí do dif. dát to lepidlo jak se taví pistolí, naplníš tím dif., kydž to chceš dát pryč, jde to vytáhnout z dif. v pohodě. jak je mastný vytáhneš pak celý "špunt"

E-Savage, TL-01b, SCX10, TRF416WE, Losi XXX-T

11

a zkoušel jsi to na TL-01?, podle mě tam už pak nedáš unašeče poloos

12

Zkoušel jsem silikon ( sanitární, obyč. se dá koupit třeba v nějakých barvách nebo tak ) a on není tak tekutý takže neproteče do malých dírek. Dáš první velkou planetku a dáš silikon, nandáš hvězdičku se třema planetkama a znova sil. pak tu poslední a znova trochu solikonu a hned tam strč ty unašeče i kdyby tam bylo trochu sil. tak se zmáčkne. Sil. "tvrdne" docela rychle tak se s tím moc dlouho nemaž  lol

E-Savage, TL-01b, SCX10, TRF416WE, Losi XXX-T

13

a právě pro to je lepší dát tam ty podložky

14

no to je lepsi tam dat ten silikon az utuhne tak ho vyndas a zase potom nandas nez ty podlozky,ja daval pod planetky do TT tu akvarijni hadicku byl jsem celej cernej od toho oleje a ted tam hodim dva kousky kartonu a je to a ani se planetek nedotknu

15

kartonu??? ten toho asi hodně vydrží že jo?  :x

dělejte si to každej jak chcete... sad

16

jj vydrzi  wink

17

a co v tom jezdíš za motor???

18