26

Re: Galerie

AMEN...souhlas s Liborem wink když budeš jezdit hlavou tak ti vydrží doost dlouho na to aby si na něj musel šáhnout....jeden můj kamarád z Kardašky si FG koupil před dvěma lety a zatím vyměnil převody a asi dvakrát rameno a svíčku.Prostě to má na relax a nědělá s tím kraviny jako já s Bajou 5b big_smile

27

1/6 nebo 1/5  at uz HPI nebo FG jsou trosku nekde jinde nez nejaky Final

zalezi hodne na stylu jizdy a zatim jsem ja osobne nemel zadny velky problem,   
mimo moji blbosti a nebo holt mam stesti na auto

28

NOHA   ale ten skokanek za tou zatackou kdyz jedes smerem proti sobe je peknej co ???

29

Přesně tak. Když jezdíš slušně tak ti auto vydrží dlouho. Loni jsem měnil po každém závodu něco a letos zatím po 2 závodech nic. Ale jak jsem se dneska dozvěděl že je Baja už na území ČR tak jsem vzal Mardera a šel ho trochu potýrat na pole pokošené kde je plno ďur hrbů atd. A kupodivu i přez ty kotrmelce se nic nezlomilo nebo neohlo.

30

Doufam, ze necekame oba na tu samou lol do patku by snad mohla byt doma :twisted:

31

blacks: v to pevně doufam,že auto s desetinasobnou cenou je na jiny urovni..

Jasný no ,jak jezdíš , tak to vypada ,ale jelikož nejsem zas naky prase tak by mi mohlo vydržet.. Ale srdce moji skoroženy by to asi nevydrželo-kdyby věděla realnou cenu

32

Pokud to navydrží srdce potencionální manželky tak si nezaslouží býti ženou autíčkáře lol jak si nezvykne te´d tak už nikdy to si pamatuj lol

33

hele nerad bych z toho tady delal tlacharnu nez nas tam nekdo soupne,
pokud zenska nechce delat nahazovace a vsim s tim spojene
tak si musi hledat jineho chlapa

za tohle tu svoji zenskou miluju,    vytrzeno z ICQ

(22:40:14)***: jj tak to nák vymyslíme, tak odjedu brzo, dokolika se jezdí?
(22:41:33) blacks: no kluci budou od 9 
(22:41:41) blacks: ale muzes taky,
(22:41:51) blacks: musim te pasovat do role nahazovace
(22:42:02) blacks: tedy vzdy se probehnou a zvednout auto kdyz se preklopi
(22:42:05) ***: nahazovače?
(22:42:10) blacks: j
(22:42:37) ***: ježišo, tak toho bych se asi radši zdržela:-D ale jo proč ne
(22:42:55) ***: tak já můžu klidně ráno  jet domu to neni problém
(22:44:15) blacks: neeee
(22:44:40) blacks: ja tam nebudu vic jak 2-3 hodinky,
(22:45:19) ***: nechci  tě  omezovat ale ráda pujdu