Téma: jaký elektromotor do buggy
jaky lepši motor mam koupit do 1:10 Kyosho Chadori 2wd . A podle čeho mam vybírat.
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
jaky lepši motor mam koupit do 1:10 Kyosho Chadori 2wd . A podle čeho mam vybírat.
Záleží na kolik závitů máš regulátor. Ale čím míň závitů tím větší výkon.
Záleží na kolik závitů máš regulátor. Ale čím míň závitů tím větší výkon.
ja to těma zavitama nechapu. ja vim o tom regulátoru jen to že je na 60A
omlouvam se že davam buggy do onroad ale puvodně jsem se chtěl zeptat i na TT-01
omlouvam se že davam buggy do onroad ale puvodně jsem se chtěl zeptat i na TT-01
Jestli máš originální regulátor TEU101BK, tak strop je motor s 21z. A na to je lepší ještě mu upravit chlazení, jinak vypíná. Takže kup nějakou plechovku, třeba Mig500
Jestli máš originální regulátor TEU101BK, tak strop je motor s 21z. A na to je lepší ještě mu upravit chlazení, jinak vypíná. Takže kup nějakou plechovku, třeba Mig500
ok
Na reg TEU bla bla bych MIG TR500 nedaval, reg se strasne hřeje a v lete se ti bude furt vypinat a mozna i vyhoři, nekomu jede a někomu se s*re.Mam dojem ze MIG TR 500 ma 17nebo 18 zavitu a to je na ten reg až moc si myslim
Saturn HPI 20T urcite pojede : )
Hlasuju taky pro HPI saturn 20T podle mně nejlepší motor pro hobíky, topí mnohem méně než Mig nebo sport Tuned tamiya.
Na TEU-101BK mám MIGa (19 závitů), motor se hřeje přiměřeně a regl je v pohodě ale asi je to kus od kusu. Jezdím s baterií 4000mAh tak cca 20-25min. v kuse off-road. Občas auto zůstane viset. tak než ho nahodím chvilku stojí ale prostě régl drží.
Jinak na tu Buggy ti neporadím. Toť jen k tomu migu a origoš réglu TT-01
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.