Re: TEAM LOSI Micro-T
potřebuji poradit. autíčko chvíli jako by jede, pak najednou motor jen bzučí a auto se nehne (jako by něměl sílu s ním pohnout). nevíte někdo co to je?
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Stránky Předchozí 1 2 3 4 5 … 11 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
potřebuji poradit. autíčko chvíli jako by jede, pak najednou motor jen bzučí a auto se nehne (jako by něměl sílu s ním pohnout). nevíte někdo co to je?
tak ještě bych se rád zeptal, je tu někdo kdo má nebo měl zkušennosti v Losině s Lipolkama?
Čau.
Tak s tím motorkem??Jestli nebude již protočená osička od motorku v pastorku??Nebo,povolenej diferáček.Co se týká lipolek nevím,bo je sám nemám,a asi je ani kupovat nebudu,ale vybavení autíčka ložiskama již samo velice prospěje.Naopak velice dobrou investycí vidím olejové tlumiče.To je super.
Chci si k tomuhle auti prikoupit lepsi baterie.. Na ebayi jsem nasel jak LiPo, tak LiIon.. V aute je jak znamo NiMH.. Nabizi se tedy otazka, zda koupit 1-2 packy LiPo nebo radeji LiIon? A hlavne jakou nabijecku (protoze nabijecky z ebaye maji americkou zastrcku), abych mohl nabijet jak puvodni, tak i novy pack.. A jeste, jaka je vydrz auta na LiPo? Dekuji
dolfi: jak to myslíš protočená osička od motoru v pastorku?
diferáčkem to nebude, oddělal jsem motor a stejně se netočil.
může být něco s regulátorem nebo přijímačem? servo reaguje normálně.
to jenda:lipotku do micra vyráběj už s požadovými články.Takže nemusíš počítat ale koupíš a jezdíš.A nabíječku koupíš v americe i s tou lipo.normální nabíječkou kterou si k tomu dostal to nabít nejde.
Jenze ta nabiiecka ma americkou zastrcku.. Ja jsem myslel, ze bych koupil treba 2 LiPo packy bez nabijecky a samotnou nabijecku tady.. Bud novou nebo z bazaru.. A to takovou, abych s ni mohl nabit jak nove LiPo, tak tu puvodni NiMH.. Vite o nejake, ktera tohle splni? Dekuji
Nevím, na kolik V je ta americká origo trafo nabíječka (myslím, že na 110). Já používám na všechny baterie nab. Shark 10
A pouzivas i nejaky balancer nebo to neni treba? Kupovat nabijecku z US asi nema cenu, kdyz ji tady do site nejspis nepripojim.. Ale k sharkovi je treba jeste zdroj.. Zkusim predelat nejaky pocitacovy..
Přesně jak píšeš - taky jsem si nechal předělat zdroj z PC.
Tu síťovou nabíječku dáš do ČR sítě se zakoupeným adaptérem na naše kolíky. Jen právě nevím, jestli ta US síť. nabíječka má nějaké rozmezí. Například u reva neměla rozmezí, tak jsem jí vyčudil. Jinak mám z Kanady CB vysílačku a ta právě má rozmezí 110 - 220V, tak že ji přes adaptér zapojím do ČR sítě a nabíjím.
Žádný balancér k Li-Po nepoužívám (asi chyba) Co se týče elektroniky jsem úplný "lajk"
tak hlavně jsemu Lipo pro Micro T nešel, že by měla balancovací káblík
tady to je a 44 doláču neni moc.
http://www.losi.com/Products/Features.aspx?ProdId=LOSB0862
To jo, ale to je přesně to, co jsem psal: Input:110V AC 60Hz
Jo sry já jsem to nečet.No tak to je potom jedině ten PC zdroj.
2 Bode: Kde ti delali ten zdroj? Ten bych doma nasel, ale s tema upravama budu muset nekoho pozadat.. A nebo nejakou nabijecku na 230V?
Zdroj mi dělal kamarád, který dělá nějakou elektro školu...
Jinak zdroj se dá i koupit, je to zdroj třeba k auto ledničkám apod...
Viděl jsem to v nějakým obchoďáku (Baum...atd) v oddělení s "camping" zbožím,za cca 400 - 700,-. To se mi zdálo drahý, tak mi ho kámoš udělal.
Ja sice z elektro skoly jsem taky, ale uz je to dyl a hlavne zamereni na pocitace 8O Ale to pujde..
Jak dlouho vam auto s novymi bateriemi jezdi?
Na ebayi jsou jak LiPo tak LiIon a zhruba za stejne ceny. LiPo je 2cell 7,4V 180mAh a LiIon ma 380 mAh.. Shark by mel umet nabit oba typy, ale ktery je vhodnejsi?
...odeslano dvakrat...
Omlouvám se - neměřím, prostě jezdím.
S těma Li-Po to má zátach jako pras... Pořád na zadních a neřiditelné . Když nabiješ origo MiMH, tak to jde na zadní jen chvilku ze začátku.
Staci priblizne.. Ja vubec nemam predstavu, jaka to bude zmena oproti zakladnimu NiMH.. Nejde mi ani tak o vyssi rychlost, jako o delku jizdy.. A proto by me zajimalo, jestli se mi jedna LiPo nabije driv nez druhou vyjedu?
Poprvé jsem Li-Po nabíjel cca 42min, teď už méně (snad kolem 20min) Doba jízdy kolem 20-30min. Ale už si nevzpomínám, kolik min se nabíjela origo NiMH v origo nabíječce, která byla u Micro-Baji.
ORG.SE NABÍJELA TAKÉ 20 MIN.hELE MĚ NOHA ŘIKAL ŽE S MICREM JEZDIL NA Li-Po SKORO HODINU.
nene to sis spletl..já ne li-pol sem v ní neměl..ale jeden kolega.Měl v ní li-poly vyšší kapacity a a nějaký diody který mu srážely napětí a skutečně mu to jezdilo kolem 40-50 min
2 noha: mohl bys mi od kolegy zjistit o tomto nejaky podrobnosti? treba jaky LiPo a jak to mel zapojeny?
Jasně že mohu...hned jak z něj něco vydoluju tak dám info.Jinak něco bude na webu Honzy Cingera ten taky něco podobného dělal