51

Re: REELY ICE-Land

Belmondo napsal:

mno ja sem jezdil vetsinou bez kastle a itak motor dosahoval celkem vysokych teplot

Třeba ještě není dost zajetej takže je tam ještě pořád vysoký tření.Každopádně to přehřívání není dobrý ideální teplota je přibližně kolem 100-120 stupňů.

The optimal engine operating temperature is approx. 100 – 120°.

Takze malo zajetej motor´= vysoke teploty?

Pokud nesouhlasíš můžeš se vyjádřit.J etam vědší tření takže to je logický.

52

"LordikczPokud nesouhlasíš můžeš se vyjádřit.J etam vědší tření takže to je logický.[/quote napsal:

No ja se jen ptam, proto sem za vetu dal dotaznik

53

"LordikczPokud nesouhlasíš můžeš se vyjádřit.J etam vědší tření takže to je logický.[/quote napsal:

No ja se jen ptam, proto sem za vetu dal dotaznik

Samo,že těch příčin přehřívání může být víc,ale ty bych uvažoval až tehdy kdy bych si byl na 100% jistej,že motor je zajetej tak jak by měl být.

54

Přidám palivo a teplota de dolu

55

Na podvozek neprodejného typu bugyny se dají velká kola a ejhle, nový monstr je na světě  tongue  tongue .

56

Na podvozek neprodejného typu bugyny se dají velká kola a ejhle, nový monstr je na světě  tongue  tongue .

Nevím proč je podvozek neprodejný,ale možná bys to mohl trošku rozvést  smile

57

rozprodavam veskery dily na icelanda uplne nove nepouzite vyz:maxibazar.cz http://inzerce.maxibazar.cz/inzerat/dily-iceland/168298/

58

koupil jsem ji v krame na rc daval jsem zhruba 600kc spojka hlinik i s tim jak se tomu rika setrvak? je to 3 ramena spojka

ahoj,kdyz uz jste u tech spojek a lamel chci se zeptat jestli do ice landa nacpu tyhle lamely

http://www.shopy.cz/mipa/nahradni-dily/hpi/-/lamely-spojky-savage/28711.html

vim ze se to spatne posuzuje takhle z obrazku ale zkuste poradit díky

59

Jestli v tom originále jsou taky tři, tak na 90% ano.

60

Dobry den, dneska sem jezdil a odeslo mi servo plynu a brzdy a chtel bych si koupit novy co byste mi doporucily?
Nechci zadny super drahy naky obycejny.

61

Dobry den, dneska sem jezdil a odeslo mi servo plynu a brzdy a chtel bych si koupit novy co byste mi doporucily?
Nechci zadny super drahy naky obycejny.

myslim ze staci koupit to same co jsi mel v zakladu na rizeni. nebo HS-645MG(to mam ja na plynu)

62

jaky nazev ma to servo co tam je v zakladu? nak to tam nemuzu najit.... asi su slepej  sad

63

CHTĚL BYCH SE ZEPTAT JESTLI NEKDO NEVI CO POTRBUJU PRO NASTARTOVANI Velkeho RC modelu Monster Trucku Ice Land 1:8, RtR.DÍKY MOC ZA PŘIDANÉ ODPOVĚDI JSEM TOTIZ UPLNY ZACATECNIK

64

CHTĚL BYCH SE ZEPTAT JESTLI NEKDO NEVI CO POTRBUJU PRO NASTARTOVANI Velkeho RC modelu Monster Trucku Ice Land 1:8, RtR.DÍKY MOC ZA PŘIDANÉ ODPOVĚDI JSEM TOTIZ UPLNY ZACATECNIK

Hlavně nervy, palivo, žhavení a pak záleží jestli tam máš tahovej starter či co... Zkus se zeptat pana googla...  roll

65

Zdravicko pratele,

poradte mi prosim. Na Ice Landu se chystam na vymenu spojky, nebot to bylo to prvni, co se na tom auti vysypalo, ale nevím jak tu puvodni demontovat a radeji se nejdriv zeptam, nez pouziji hrube sily smile

Takze jak ji sundam? Bubinek uz je dole, ale nevim, jak sundat setrvak sad

a druha vec je jakou koupit?
http://www.autanavysilacku.cz/index.php … amp;d=2241
anebo mate zkusenost s jinou? pripadne pls odkaz at ji hned objednam, nebo sjedu nekde po Praglu koupit.

Predem diky za odpovedi

66

chybka

67

Mohl by jste mi někdo poslad nějakej odkaz kde by se dali sehnat tuningove dily pro iceland? hlinikovy ramena atd...

68

Zdravicko pratele,

poradte mi prosim. Na Ice Landu se chystam na vymenu spojky, nebot to bylo to prvni, co se na tom auti vysypalo, ale nevím jak tu puvodni demontovat a radeji se nejdriv zeptam, nez pouziji hrube sily smile

Takze jak ji sundam? Bubinek uz je dole, ale nevim, jak sundat setrvak sad

a druha vec je jakou koupit?
http://www.autanavysilacku.cz/index.php … amp;d=2241
anebo mate zkusenost s jinou? pripadne pls odkaz at ji hned objednam, nebo sjedu nekde po Praglu koupit.

Predem diky za odpovedi

no setrvak sundas tak ze nejdriv sundas lamely spojky a pak tam mas matku a tu odsrubujes a setrvak je dole wink

Xray XB8e'16/Tekin 2050kv/Xerun 150A/Savöx/Graupner X-8N
Xray XB4/Trackstar 5,5/Dualsky XC870TF/Savöx
Team Associated SC10 4x4/Trackstar 4,5/Dualsky XC850TF/Savöx

69

Jezdí vám iceland po zadních? ja ho k tomu ne a ne donutit:(

70

Nejezdí.
Chce to rozebrat mezinápravový diferenciál a naplnit ho nějakým k tomu určeným olejem/vazelínou.
Pak se určitě bude ochotně zvedat. Síly na to má až až.

71

a priblizna hustota oleje?

72

Tak tady bohužel sloužit nemohu. Sám jsem to ještě taky neplnil. Takže nevím.

a tohle je prispevek jako vo cem? :twisted: kdyz nevim tak mlcim. bel

73

tak sem to vcera trochu prehnal. mohl by ste mi nekdo poslat do SZ odkaz nebo neco kde sezenu hlinikovy ramena? conrad tvrdi ze ma jenom ty puvodni plastovy

74

Tak tady bohužel sloužit nemohu. Sám jsem to ještě taky neplnil. Takže nevím.

a tohle je prispevek jako vo cem? :twisted: kdyz nevim tak mlcim. bel

Tak tohle je příspěvek o tom, že v tomhle případě už poradit nemohu. Stačí si to přečíst!
Když v téhle debatě nikdo jiný nereaguje a já už odpovídal na předchozí otázku, tak snad mohu doplnit, že na odpověď neprdim, ale bohužel nevím.

Euro100xx: Když by se ti zcela náhodou dostalo nějaké odpovědi na ty ramena, tak mi dej prosím vědět. Taky by mě to celkem zajímalo.
A jen tak mimochodem... kolik si v Conradovi řekli za ty plastový?

75

Zadnou odpoved sem nedostal a cenu od konrad nevim. kdyz mi rekli ze maj jenom plast tak sem jim slusne podekoval a zavesil:) Shanel sem nekde puvodni katalog od reely jako je na tech prvnich fotkach a tomhle vlaknu a taky sem ho nenasel. U me to nakonec vyresil kus hlinikovyho plechu a hodne prace s frezou.

Příspěvky [ 51 až 75 z 125 ]

Stránky Předchozí 1 2 3 4 5 Další

Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.

forum o Chorvatsku