1

Téma: Akce pro Mini-Z

Začali jsme na posledni chvili jezdit Salvatorem zmíněný ČM pohár. Bude už ale jen jeden závod a další série začne až na podzim. Rád bych věděl, zda nevíte o nějakých dalších, třeba jednorázových ale otevřených akcích i přes léto. Pokud o něčem víte, prosím dejte sem odkaz.

2

Re: Akce pro Mini-Z

Nevim jak přes léto, ale zítra se jede závod v Praze u Pecka-modelář ve Zlatnické ulici. Je to sice nákladnější, protože startovné je 500 a měl bys mít optický čip Kyosho(1200,-), ale minule tam byl taky kluk, kterýmu počítali ručně. Jezdí se na stole na dráze viz http://pebe.wz.cz/race/Zlatnicka1/index.htm je tam nadjezd apod. Dráha je pěkná, systém rozjížděk a finálí je odlišný. Jo a za startovný dostaneš baterie na každou jízdu, párek v rohlíku a 0.5l pití. Baterie jsou výhradně dodané Energizer. Jo a může se používat libovolný tunning na obě kategorie, výhradně od fy.Kyosho. Takže když přijdeš jako já se základem z MR-01 z ČM poháru, budeš na tom bídně. Ostatní maj Speed motory, kul.diff, olejové tlumiče apod. Ale i tak jsem se dostal do hlavního finále a dojel 4.
Systém rozjížděk je takový, že se rozdělí do skupin po 3-10, podle počtu závodníků. Nás bylo 9, takže 3 skupiny po 3. Odjeli se 3 rozjíždky, přičemž obsazení skupin se po rozjíždce měnilo, takže si de facto je s každým jednu jízdu. Za umístění byly body(1.-3b,2.-2b,3.-1b), po rozjížďkách se udělal sort a 1.,3.,5.,7 šel do 1.semifinále, 2.,4.,6.,8 do 2.semifinále a poslední 9. skončil. Jelo se jenom jedno semifinále, první dva šli do finále, zbytek do malého finále. Takže finále po 4 a jelo se jednou. Tak asi tak, snad jsem to vysvětlil srozumitelně.

3

Re: Akce pro Mini-Z

Začali jsme na posledni chvili jezdit Salvatorem zmíněný ČM pohár. Bude už ale jen jeden závod a další série začne až na podzim. Rád bych věděl, zda nevíte o nějakých dalších, třeba jednorázových ale otevřených akcích i přes léto. Pokud o něčem víte, prosím dejte sem odkaz.

9.7.05 sa jazdi v Puchove 1:24 teamova hodinovka.
Luhovy